Cichy,to jak mozesz podaj linka bo na stronce go nie widze, jest tylko z 16 czerwca;Może poprawił domniemany feler z baterią? Boza tym to ja mam plik z 13 lipca, nie wiem, jak Wy
Cichy,to jak mozesz podaj linka bo na stronce go nie widze, jest tylko z 16 czerwca;Może poprawił domniemany feler z baterią? Boza tym to ja mam plik z 13 lipca, nie wiem, jak Wy
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Plik do pobrania http://www.cat.orc.ru/E3kr111b71.rar a tutaj http://members.rogers.com/tanm/Wasia...20features.pdf - opis wszystkich zmian
No to ja mam dokladnie taka wersje. Problem z bateria jest dalej...
Ale ISO faktycznie jest 2.2 miliona czyli jeden wielki piksel,ale dziala tylko jak ściągnę obiektyw.
"Obraz jest to fragment natury widziany przez temperament twórcy"
NIE MAM ŻADNEGO PROBLEMU Z BATERIĄZamieszczone przez dzuniek
20Dset
maj łeb...
dzuniek,wytłumaczcie - czy to dowcip, czy jakaś aluzja?No to ja mam dokladnie taka wersje. Problem z bateria jest dalej...
Ale ISO faktycznie jest 2.2 miliona czyli jeden wielki piksel,ale dziala tylko jak ściągnę obiektyw.
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Bateria jest OK, tylko lubi migać stan baterii w przypadkach opisywanych wczesniej.
Jeśli chodzi o to ISO to chyba bylo jasne ze to taki mały żarcik![]()
![]()
Ponoć polacy to naród pomysłowy...dlaczego nikt nie poszedł śladami Vasi i nie zaczął sam grzebać w sofcie? Czyżbyśmy byli gorsi?![]()
Pokażcie ze polak potrafi...
Ma ktoś na sprzedaz jakąś pożądną karte CF 1GB dobrej firmy?
kup lepiej tanka, to dużo lepsza inwestycjaZamieszczone przez dzuniek
20Dset
maj łeb...
a co to ten tank?
powiem tak,Zamieszczone przez dzuniek
robię zdjęcia na karcie 512 MB w RAW + duży JPEG
na kartę wchodzi ich ok. 60, dziennie robię czasami i 500 zdjęć
żadna karta temu nie podoła
ale masz takie małe pudełeczko, z dyskiem od laptopa, które ma np. 40GB miejsca i które baaardzo trudno zapełnić w krótkim czasie,
a kosztuje tyle, co karta 1 GB
Dosia ci powie, co sie opłaca![]()
20Dset
maj łeb...