a ktos go mogole wrzucil do aparatu?
- ciekawe co Vasia wymislil?
a ktos go mogole wrzucil do aparatu?
- ciekawe co Vasia wymislil?
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Ja wrzuciłem. Nic nowego nie widze (może dlatego, że wcześniej nie instalowałem), AF Serwo tak samo. Mirror lockup nie dziala, albo nie umiem![]()
a wlonczyles w custom funktion?
włączyłem. ale już wiem, o co chodzi. Nie wyłączyłem trybu continuous...
[ Dodano: 14-07-2004 ]
Dzuniek, u nas się mówi: "dobrze mówi, dać mu WÓDKI". wtedy to jest jakis biznes w tym![]()
witam
wydaje się, że zmiany dotyczą, tłumaczenia menu C.Fn w pozostalych jezykach i niczego więcej
pozdrawiam
GRiD
No dobra Tomku, dać mu loda a potem na wódkę
W tym nowym pliczku nie zwuwazyłem zmian,jak ktoś coś wyczai to piszcie.
ps. A moze jeszcze ktoś będzie potrafił spolszczyć menu?
"Obraz jest to fragment natury widziany przez temperament twórcy"
Ten pomysł już był w tym wątku ... i umarł niestety :-(
aczkolwiek jakby ktos Wasi podrzucił pomysł to może by na to poszedł. Przed chwila zastanowilem sie czemu nie zrobil rosyjskiego menu (a moze o tym nie wiemy) ale moze po prostu zeby zastosowac cyrylice trzeba robic menu graficznie a nie znakowo. No ale w koncu polskie litery sa latwiejsze niz rosyjskie do wsadzenia w soft (IMHO).
Canon EOS 300 D, Canon 18-55 3.5/5.6, Sigma 70-200 2.8 EX HSM, APO telekonwerter Sigma 2x EX
lampa Sigma EF-500 DG Super. CF II 256
w sferze przyszłych zakupów Soligor 100/3.5 Macro
Może poprawił domniemany feler z baterią? Boza tym to ja mam plik z 13 lipca, nie wiem, jak Wy
Pozdrawiam
O obiektywach wiem prawie wszystko
Domniemany problem z bateria chyba byl juz poprawiony. W kazdym razie u mnie jest ok.
Kolejna wersja z 13lipca? Ciekawe co tym razem... ISO dwamiliony?
Cichy,to jak mozesz podaj linka bo na stronce go nie widze, jest tylko z 16 czerwca;Może poprawił domniemany feler z baterią? Boza tym to ja mam plik z 13 lipca, nie wiem, jak Wy