ja raczej watpie w taka pomoc, gdyby byla to pomogli by juz z tym servo, poza tym canon nie zabronilby (a zrobil to) np. na dprview, publikowac na forum adresu do pobrania hacka.
ja raczej watpie w taka pomoc, gdyby byla to pomogli by juz z tym servo, poza tym canon nie zabronilby (a zrobil to) np. na dprview, publikowac na forum adresu do pobrania hacka.
a moze to wszystko jest wliczone w koszty aparatu!
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Ja sądzę ,ze jak wyjdzie następca 10D to i pokaże sie nowe firmware do 300D ze strony Canona.Jakby wcześniej wypuścili nowy soft to by wyglądało- tak by mój dziadek powiedział :P - jakby sami sobie srali do gniazda.
Pozdrawiam serdecznie
mozna by powiedziec ze powstrzymuja sie by nie popuscic, a juz nie moga wytrzymac jak D-70 zwiekszyl swoja sprzedaz!![]()
Cos ucichlo ostatnio o hacku do 300D...![]()
Czy orientuje sie ktos, czy w nastepnych wersjach hacka (miejmy nadzieje ze takie beda) bedzie mozna zmieniac rodzaj pomiaru swiatla ?? czy jest ona dostepna juz w tym hacku tylko ja jestem slepy![]()
niecierpliwy jesteś,Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
co do pomiaru to chętnie bym taka opcję widział, już mnie cholera bierze na to co mój canon wyprawia![]()
![]()
![]()
20Dset
maj łeb...
mnie tez juz wqrza ta samowolka z pomiarem swiatla ...poczekamy zobaczymy ... WASIA GO2WORK !!![]()
wlasnie wasia sie coraz bardziej rozleniwia - chyba wakacje i te upaly w Rosji go zniechecaja, a jak by mial taka pogoda jak my w kraju to by pewnie do 300d hack z 1ds zmajstrowal! :wink:
Przykre jest to, ze z tego co pisza na dpreview to ponoc obecna
wersja hacka to prawie wszystko co da sie wyciagnac z tego
firmware.
Pomiar swiatla i nieszczesny AI-Focus ponoc sa za gleboko zaszyte
w hardware (po swojemu powiedzialbym ASIC-i).
Pozdro,
Pawel.
EOS 50D/24-105/100-400/550EX | WWW
A możesz rzucić dokładnym linkiem? Próbowałem przekonać kolegę do zakupu D30 vs. 300D, ale nie byłem do końca pewny tych dwóch, w sumie chyba najważniejszych funkcji.Zamieszczone przez coddy