Strona 14 z 46 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 451

Wątek: [300d] nowy hack

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

a więc okazuje się że canon niezbyt natrudzil się w kryciu funkcji z 10d! 3000 zł na plusie, chyba że kogoś aż tak podniec kolor czarny!
    Vasia móglby jeszcze pomyśleć o buforowaniu to też zdaje sie że zmniejszyli programowo nie wiem czy by mieli sens wywalać na aparat który jest w zakupie tańszy!!!!
    a zapomnialem że produkcja poszla do żółtków i dniowka to 10dkg ryżu.... na masę!!!!
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novaczek
    ps. szukam polskiej instrukcji do D10 (angielska mam ... ale ojczysta oczywiscie lepsza)
    A co to za model D10 ? :P
    Do 10D masz tutaj: http://www.trec.com.pl/C10d.pdf

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek
    3000 zł na plusie
    Przykladowe, srednie ceny 10D z allegro: 6300zl, 300D - 4300zl. Jak widac kopsnales sie "tylko" o tysiac zlotych .

Natomiast co do innych zaleto poza kolorem czarnym 10D nad 300D to bardzo ladnie nam to Mori tutaj na forum opisal:
    http://canon.hazan.ys.pl/viewtopic.p...04&start=0

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    ps. szukam polskiej instrukcji do D10 (angielska mam ... ale ojczysta oczywiscie lepsza)
    A co to za model D10 ? :P
    Do 10D masz tutaj: http://www.trec.com.pl/C10d.pdf
    No wiesz. Niezly "lejek" ze mnie :-)
    jak juz będę miał D300 ;-) to będę wiedział że to jest 300D i marzył o 10D itd

Swoją drogą to na stronie dla pakerów nie szukałbym instrukcji do aparatu :-)
    Canon EOS 300 D, Canon 18-55 3.5/5.6, Sigma 70-200 2.8 EX HSM, APO telekonwerter Sigma 2x EX
    lampa Sigma EF-500 DG Super. CF II 256
    w sferze przyszłych zakupów Soligor 100/3.5 Macro

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Swoją drogą to na stronie dla pakerów nie szukałbym instrukcji do aparatu :-)
    nikt Ci nie kaze jej tam szukac, przeciez nie maja tam kacika foto ;-) po prostu pewna osoba dobrej woli umiescila tam ta instrukcja, aby takie osoby jak Ty/my mogly ja sobie sciagnac

Coś już napisał

Domyślnie

Przemek - wytlumacze ci dokladnej o tym uszkodzonym pliku - chodzi o to ze tam, na serverze, pliki sa ok. Ale czasem zdarza sie ze ulegaja uszkodzeniu podczas sciagania - jakis blad transmisji itp. Szczegolnie gdy korzystasz z programow ktore sciagaja plik w kilku kawalkach. Takie uszkodzenie rzadko wystepuje, ale... Jezeli rozpakowujesz ZIP lub RAR tak uszkodzony, powinien zostac wyswietlony komunikat 'blad CRC' (sumy kontrolnej). Powinien, ale.... Jest bardzo male prawdopodobienstwo ze zostanie uszkodzony plik i wgrasz go do aparatu. No i wtedy moze byc problem. Prawdopodobienstwo moze 1/1000000, ale prawdopodobienstwo wygrania na loterii bywa jeszcze mniejsze, a ludzie graja)) Ja tak robie jak napisalem, kosztuje mnie to 5 min. a jestem pewniejszy przy wgrywaniu. Jak ktos chce, moge przeslac tego WinHexa (dziala bez instalacji).

GRiD
    Guest

Domyślnie

można też porównać pliki total commanderem, albo wygenerować sumy kontrone przy pomocy freewarowego fsum - http://www.slavasoft.com/fsum/

pozdrawiam
    GRiD

Coś już napisał

Domyślnie

tez mozna

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

sciągalem flash getem - zrobił to bardzo szybko. transfer z mirrora był ok 95 kb

[ Dodano: 17-06-2004 ]
    no wreszcie zainstalowałem! : działa bez zarzutu, tylko troche się gubię przy robieniu na AI SERVO - czy to tak zostanie? dajcie mały kurs obsługi tego systemu AF,
    migawka zaskakuje nie zawsze co trzeba robić aby było ok!!!!!!!!!!!

Vasia odwalił kawał dobrej roboty : chłopaki z kanona pewnie szykują wannę z betonem _ a wsumie to oni są betony!!!!!!!!!!!!!!
    myśle że itak udostępnią go w odpowiednim czasie, albo nie będą musieli bo wszyscy już go będa mieli:
    Vasia pewnie teraz myśli jak z interpolować matrycę do 12mpix (ha ha ha)
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

[quote="novaczek"][quote="Vitez"]
    jak juz będę miał D300 ;-) to będę wiedział że to jest 300D i marzył o 10D itd
    już nie warto

Strona 14 z 46 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów