czy sprawdził ktoś informację o tym uszkodzonym pliku?
i jeszcze jedno czytałem że uzyskanie iso 3200 wiąże się z pewną kombinacją oraz ponawiam pytanie czy nie mruga już ta przeklęta ikonka oka! i czy wybór balansu bieli zostal na swoim miejscu?
czy sprawdził ktoś informację o tym uszkodzonym pliku?
i jeszcze jedno czytałem że uzyskanie iso 3200 wiąże się z pewną kombinacją oraz ponawiam pytanie czy nie mruga już ta przeklęta ikonka oka! i czy wybór balansu bieli zostal na swoim miejscu?
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
ISO3200 wybierasz normalnie, bez kombinacji - aczkolwiek szumi baaardzo... Zadne oko mi nie mruga. WB tam gdzie byl poprzednio.jeszcze jedno czytałem że uzyskanie iso 3200 wiąże się z pewną kombinacją oraz ponawiam pytanie czy nie mruga już ta przeklęta ikonka oka! i czy wybór balansu bieli zostal na swoim miejscu?
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
no to super !!! a co z tą plotką o uszkodzonym pliku br.... strach się bać kurczaki.......
nie pękaj tylko upgradeuj!Zamieszczone przez Przemek Białek
chłopaków z 10D podenerwujemy![]()
![]()
![]()
20Dset
maj łeb...
na dpreview ludzie piszą o jakichś problemach z wskaźnikem stanu naładowania baterii i problemach mogących z tego wyniknąć, zauważyliście coś takiego, czy możecie to potwiedzić?
http://forums.dpreview.com/forums/re...essage=9196789
pozdrawiam
GRiD
a czy gdyby się coś działo można na stary soft zmienić? bo gdyby nie to kibel!
zawsze da się downgradować :wink:Zamieszczone przez Przemek Białek
20Dset
maj łeb...
Można zmienić na starszy soft. Mi jakoś na razie wskazuje full baterie... Szkoda, że nie działa Flash na 2 kurtynę migawki... Wam działa ?
O obiektywach wiem prawie wszystko
można downgrade'ować, tylko zdaje się, że wcześniej trzeba ustawić wszystkie Custom Functions, tak jak było na początku, zaraz po wgraniu nowego firmware'u
(tak przynajminiej było w poprzednich wersjach)
pozdrawiam
GRiD
no własnie jakoś nie, a szkodaZamieszczone przez Cichy
20Dset
maj łeb...