tytus, napisz czy dziala, wszyscy bedziemy czekac))))
tytus, napisz czy dziala, wszyscy bedziemy czekac))))
własnie się wgrało :wink:Zamieszczone przez canfan
O KURCZAKI
działa
MLU da sie regulować, FEC działa pod "jumpem" z własnym opisem
niezły ten Rusek, chyba mu euro odpalę![]()
[ Dodano: 16 Czerwiec 2004 ]
ale będzie Mister, kiedyś będzie :wink:Zamieszczone przez canfan
20Dset
maj łeb...
To juz przesada. Mialem czekac az magik Wasyl zmieni moja mydelniczke w 1Ds, ale juz dluzej nie czekam - sciagam i wgrywam. 0.5 kb/s...MLU da sie regulować, FEC działa pod "jumpem" z własnym opisem![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
z mirror'a leci 11kb/sZamieszczone przez JaW
20Dset
maj łeb...
wlasciwie przydalyby sie krotsze czasu MLU, np. 0.3sek. nie bardzo wiem po co komu 4.5, 6, 10sek???
Zamieszczone przez canfan
![]()
![]()
![]()
Stary a na jaka cholerę ci 0,3s???
ja właśnie chciałem 10s!
stawiam statyw, podnoszę lustro, przez 10s drgania ustają i ciach, zdjęcie jak żyleta
20Dset
maj łeb...
a jakie drgania trwaja 10 sek??? drgania od lustra powinny sie wytlumic po 0.1 sek (przy stabilnym statywie). A problem taki - jezeli fotografujesz cos statycznego - ok, ale jezeli cos ruchomego to problem jest tym wiekszy im dluzszy odstep czasu. Dlatego w 10D jest to rozwiazane drugim przycisnieciem (co wymusza stosowanie wezyka spustowego![]()
))
10s tłumią sie drgania przy robieniu zdjęć tele 480 mm na gównianym statywieZamieszczone przez canfan
![]()
ruchomych rzeczy z podniesionym lustrem jeszcze nie robiłem, ale może zacznę, gdzie to można wykorzystać?
20Dset
maj łeb...
I powieksza sie karta pamieci!!!MLU da sie regulować, FEC działa pod "jumpem" z własnym opisemZmniejszylem wielkosc jpega zapisywanego z RAW-em - teraz zamiast 136 RAW-ow moge zapisac 159, cos wspanialego jak dla mnie (1 GB MD).
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
to mogłeś zrobić już w wersji Beta 7.0Zamieszczone przez JaW
ale nie powiem, miodzio sprawa
ja bym jeszcze chciał, żeby w jakiś magiczny sposób przyspieszyć zapis i odczyt z karty![]()
![]()
![]()
20Dset
maj łeb...