Cytat Zamieszczone przez Pawel
nie wiem jak z fotopass, pisalem do nich maila, nie bylo odpowiedzi.
też pisałem, służbowo, nie hobbystycznie - bez odzewu. na stronie jest kontakt:

Dyrektor Public Relations, rzecznik prasowy
Iwona Strzelczyk Wojciechowska
tel. 0695-936-477

żeby nie było - dzisiaj zadzwoniłem. pani nie bardzo wie co z tymi fotopassami. ona jest od PR a fotopassy to "chyba są płatne, ale ja naprawdę nie wiem".

i skończyło się na proźbie o telefon do biura - co uczynię jutro...

Cytat Zamieszczone przez Pawel
swoja droga sporo fotografow tam biega. nie wiem czy zauwazyles ale jest jeden, ktory ma wszystko i wszystkich w dupie. zaslania po calosci, wlazi w obiektywy, staje skutecznie zaslaniajac widok publiki z pierwszych rzedow. ale to juz bajka na inny wątek.
hmm. to nie mam takiego wrażenia. ale może tak jak stałem to jakoś inaczej czy co... jak fotoreporteży biegają to starają się (naprawdę) nie zasłaniać - czekają z przechodzeniem aż pstryknę albo przechodzą w przykucu. może dlatego, że ja generalnie oglądam koncert przez obiektyw (bo słucham głównie - jako muzyk), więc jakoś taka może forma solidarności wobec pstrykaczy.

tak w ogóle to statystyka 1:1 canon nikon. na Paul Brody Quintet rządziły (nie)stety nikony. w tą sobotę kumpla z D70, niech się pomęczy i powzdycha później przy oglądaniu. ;-)

w każdym razie ja co tydzień biorę krzesełko wędkarsie, sadzam na nim żonę (żeby nie było biadolenia, że nie dość że w ciąży ją ciągam po koncertach, to nie ma gdzie usiąść) i sobie pstrykam.