też pisałem, służbowo, nie hobbystycznie - bez odzewu. na stronie jest kontakt:Zamieszczone przez Pawel
Dyrektor Public Relations, rzecznik prasowy
Iwona Strzelczyk Wojciechowska
tel. 0695-936-477
żeby nie było - dzisiaj zadzwoniłem. pani nie bardzo wie co z tymi fotopassami. ona jest od PR a fotopassy to "chyba są płatne, ale ja naprawdę nie wiem".
i skończyło się na proźbie o telefon do biura - co uczynię jutro...
hmm. to nie mam takiego wrażenia. ale może tak jak stałem to jakoś inaczej czy co... jak fotoreporteży biegają to starają się (naprawdę) nie zasłaniać - czekają z przechodzeniem aż pstryknę albo przechodzą w przykucu. może dlatego, że ja generalnie oglądam koncert przez obiektyw (bo słucham głównie - jako muzyk), więc jakoś taka może forma solidarności wobec pstrykaczy.Zamieszczone przez Pawel
tak w ogóle to statystyka 1:1 canon nikon. na Paul Brody Quintet rządziły (nie)stety nikony. w tą sobotę kumpla z D70, niech się pomęczy i powzdycha później przy oglądaniu. ;-)
w każdym razie ja co tydzień biorę krzesełko wędkarsie, sadzam na nim żonę (żeby nie było biadolenia, że nie dość że w ciąży ją ciągam po koncertach, to nie ma gdzie usiąść) i sobie pstrykam.