Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Sztuka Ulicy + Warsaw Summer Jazz

roger
    Guest

Domyślnie

Kurcze, skołowana już jestem, wydawało mi się, że te teksty o portfoliach, trashcanach i pokorze były aluzjami do mojej niewiedzy, mojego zaśmieconego bloga i mojego zadartego nosa :]
    Skoro nie-to juz nie zaśmiecam wątku - co złego to nie ja
    pzdr,
    kj

Coś już napisał Awatar asq

Domyślnie

no to ja dla porządku dodam, że w żadnym razie nie sugerowałem cięcia twoich galerii, które gwoli uzupełnienia uważam za udane (bo: potrafisz opowiedzieć przez nie historię, czego osobiście mogę tylko pozazdrościć).

a z tą selekcją wypaliłem pewnie dlatego, że sam dopiero przechodzę w etap fotografowania świadomego i dopiero co się uczę co wolno pokazać publicznie. no i mam podobny dylemat, kiedy znajomi pytają "pokażesz więcej?" - na razie dopisałem sobie do skryptu galerii poziom dostępu pt. "oglądasz więcej knotów na własną odpowiedzialność", ale nie wiem czy z czasem nie skłonię się do odpowiedzi "nie, sorry, to wszystko co mam do pokazania w tym temacie".

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    dzięki. ja też*zza taśmy. nie wiem czy to prawda że fotopass na ten festiwal jest płatny... a Brian - to chyba taka jazzowa wersja Angusa z AC/DC ;-) jeżeli chodzi o mimikę etc.
    nie wiem jak z fotopass, pisalem do nich maila, nie bylo odpowiedzi.

swoja droga sporo fotografow tam biega. nie wiem czy zauwazyles ale jest jeden, ktory ma wszystko i wszystkich w dupie. zaslania po calosci, wlazi w obiektywy, staje skutecznie zaslaniajac widok publiki z pierwszych rzedow. ale to juz bajka na inny wątek.

pozdr

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel
    nie wiem czy zauwazyles ale jest jeden, ktory ma wszystko i wszystkich w dupie. zaslania po calosci, wlazi w obiektywy, staje skutecznie zaslaniajac widok publiki z pierwszych rzedow
    I wlasnie po to sa monopody lub ciezkie, ruskie tele

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

nie wiem jak z fotopass, pisalem do nich maila, nie bylo odpowiedzi.
    też pisałem, służbowo, nie hobbystycznie - bez odzewu. na stronie jest kontakt:

Dyrektor Public Relations, rzecznik prasowy
    Iwona Strzelczyk Wojciechowska
    tel. 0695-936-477

żeby nie było - dzisiaj zadzwoniłem. pani nie bardzo wie co z tymi fotopassami. ona jest od PR a fotopassy to "chyba są płatne, ale ja naprawdę nie wiem".

i skończyło się na proźbie o telefon do biura - co uczynię jutro...

swoja droga sporo fotografow tam biega. nie wiem czy zauwazyles ale jest jeden, ktory ma wszystko i wszystkich w dupie. zaslania po calosci, wlazi w obiektywy, staje skutecznie zaslaniajac widok publiki z pierwszych rzedow. ale to juz bajka na inny wątek.
    hmm. to nie mam takiego wrażenia. ale może tak jak stałem to jakoś inaczej czy co... jak fotoreporteży biegają to starają się (naprawdę) nie zasłaniać - czekają z przechodzeniem aż pstryknę albo przechodzą w przykucu. może dlatego, że ja generalnie oglądam koncert przez obiektyw (bo słucham głównie - jako muzyk), więc jakoś taka może forma solidarności wobec pstrykaczy.

tak w ogóle to statystyka 1:1 canon nikon. na Paul Brody Quintet rządziły (nie)stety nikony. w tą sobotę kumpla z D70, niech się pomęczy i powzdycha później przy oglądaniu. ;-)

w każdym razie ja co tydzień biorę krzesełko wędkarsie, sadzam na nim żonę (żeby nie było biadolenia, że nie dość że w ciąży ją ciągam po koncertach, to nie ma gdzie usiąść) i sobie pstrykam.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    I wlasnie po to sa monopody lub ciezkie, ruskie tele
    wiesz, generalnie to pogadać ludzka rzecz ;-)

pomijając naszą chęć uwiecznienia czegoś aparatem to panowie za taśmą pracują. plus oczywiście kilku krewnych i znajonych królika z głupami, którym ktoś pozwolił wejść albo sami się*nie bali...
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

no i udało się fotopass załatwić. sytuacja jest taka - można focić (fotoreporteży) tylko pierwsze 20 minut. co zresztą wczoraj było widać. mam nadzieję,*że z kolei za dużo nie zasłaniałem :-)

a koncert taki sobie był jak dla mnie. widać,*że panowie bez prób a lider/pomysłodawca bez koncepcji poza graniem wysypu dźwięków. no i dziury straszne. Shorter na końcu (przed ostatni numer) zabrzmiał dobrze, dobre solo altu Salesnego. Sikała i Pierończyk jakby spali. no i tragedia z brzmieniem kontrabasu, za to powinni karać. sorki ja z jazzowym gitarzystów to Joe Pass, Pat Martino, Wes rzecz jasna, Sco+spółka, nawet Pat Metheny - ale tutaj wyskakuje gostek z jakiejś chyba szóstej ligi... no nic. następny koncert może będzie lepiej.

EDIT: wstawiłem zdjęcia w wątek z moją galerią czyli tu a zdjęcia też tradycyjnie na mojej stronie - adres w stopce.
    Ostatnio edytowane przez bebop ; 23-07-2005 o 17:35
    gra i buczy bebop

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów