Cytat Zamieszczone przez roger
>asq, bebop
Przykro mi, że myślicie, że jestem bezkrytyczna wobec swoich prac, jest wrecz przeciwnie.
ale ja nic takiego nie miałem na myśli, a już napewno nie pod Twoim adresem! tak tylko podzieliłem się refleksją - dla wielu osób krytyczność wobec własnych prac jest bolączką. i nie dotyczy to tylko zdjęć... :-(

Robie zdjęcia 8 lat i, wierzcie mi, wiem co to pokora. Dopiero po tych kilku latach stwierdziłam, ze mam coś co sie nadaje do pokazania (chociaż nie każdy musi się z tym zgadzać), może to gdzieś opublikuje i posłucham cennych opinii kogoś, kto umie więcej.
Wasze przeświadczenie o moim samozachwycie jest (mam nadzieje) wynikiem nieporozumienia.
no. i to mocnego nieporozumienia :-)

Strony użytkowników tego forum to poważne, profesjonalne portfolia, które rzeczywiśćie powinny stanowić esencje twórczości.
Pisząc:"dlaczego tak mało?" i "pstrykajcie więcej!" chciałam przekazać, ze Wasze zdjęcia mi się podobają na tyle, ze chętnie obejrzałabym ich więcej, to wszystko.
będzie więcej, część zdjęć musi dojrzeć (albo autorów, albo szkiełek) :-)

Moja strona jest trochę czymś innym, traktuje ją bardziej jak dziennik-wrzucam więcej zdjęć, co nie znaczy, że nie przeprowadzam selekcji. Mam nadzieję, ze od czasu do czasu rzucicie fachowym okiem na to co robię.
nie no jasne - blog to blog, inna forma. ale ja naprawdę nie krytykowałem :-(