Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Sztuka Ulicy + Warsaw Summer Jazz

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roger
    >asq, bebop
    Przykro mi, że myślicie, że jestem bezkrytyczna wobec swoich prac, jest wrecz przeciwnie.
    ale ja nic takiego nie miałem na myśli, a już napewno nie pod Twoim adresem! tak tylko podzieliłem się refleksją - dla wielu osób krytyczność wobec własnych prac jest bolączką. i nie dotyczy to tylko zdjęć... :-(

Robie zdjęcia 8 lat i, wierzcie mi, wiem co to pokora. Dopiero po tych kilku latach stwierdziłam, ze mam coś co sie nadaje do pokazania (chociaż nie każdy musi się z tym zgadzać), może to gdzieś opublikuje i posłucham cennych opinii kogoś, kto umie więcej.
    Wasze przeświadczenie o moim samozachwycie jest (mam nadzieje) wynikiem nieporozumienia.
    no. i to mocnego nieporozumienia :-)

Strony użytkowników tego forum to poważne, profesjonalne portfolia, które rzeczywiśćie powinny stanowić esencje twórczości.
    Pisząc:"dlaczego tak mało?" i "pstrykajcie więcej!" chciałam przekazać, ze Wasze zdjęcia mi się podobają na tyle, ze chętnie obejrzałabym ich więcej, to wszystko.
    będzie więcej, część zdjęć musi dojrzeć (albo autorów, albo szkiełek) :-)

Moja strona jest trochę czymś innym, traktuje ją bardziej jak dziennik-wrzucam więcej zdjęć, co nie znaczy, że nie przeprowadzam selekcji. Mam nadzieję, ze od czasu do czasu rzucicie fachowym okiem na to co robię.
    nie no jasne - blog to blog, inna forma. ale ja naprawdę nie krytykowałem :-(
    gra i buczy bebop

roger
    Guest

Domyślnie

Kurcze, skołowana już jestem, wydawało mi się, że te teksty o portfoliach, trashcanach i pokorze były aluzjami do mojej niewiedzy, mojego zaśmieconego bloga i mojego zadartego nosa :]
    Skoro nie-to juz nie zaśmiecam wątku - co złego to nie ja
    pzdr,
    kj

Coś już napisał Awatar asq

Domyślnie

no to ja dla porządku dodam, że w żadnym razie nie sugerowałem cięcia twoich galerii, które gwoli uzupełnienia uważam za udane (bo: potrafisz opowiedzieć przez nie historię, czego osobiście mogę tylko pozazdrościć).

a z tą selekcją wypaliłem pewnie dlatego, że sam dopiero przechodzę w etap fotografowania świadomego i dopiero co się uczę co wolno pokazać publicznie. no i mam podobny dylemat, kiedy znajomi pytają "pokażesz więcej?" - na razie dopisałem sobie do skryptu galerii poziom dostępu pt. "oglądasz więcej knotów na własną odpowiedzialność", ale nie wiem czy z czasem nie skłonię się do odpowiedzi "nie, sorry, to wszystko co mam do pokazania w tym temacie".

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów