dzisiaj się zaczyna... idzie ktoś i gdzie? kurcze, tyle miejsc na raz...
dzisiaj się zaczyna... idzie ktoś i gdzie? kurcze, tyle miejsc na raz...
gra i buczy bebop
moje "pewniaki" na SU:
dzisiaj - Wesele (publika nie stoi w 1 miejscu więc łatwo focić), Jinen (zobaczymy...)
jutro - jeszcze nie wiem
niedziela - Romeo i Julia, Genesis (oba dużo wybuchów)
poniedziałek - jeszcze nie wiem
wtorek - U2![]()
![]()
środa - Kijowski (!!!)
reszta się wyklaruje jak zrobędę gazetkę dzisiaj...
co do WSJD - plenerowe koncerty już chyba były...?
braci fotografującej było co niemiara - co jakiś czas dawałem sobie spokój z ustawianiem się, żeby nie wpaść "na linię strzału".
np.:
...ale fotografii ze Sztuki Ulicy jakoś znaleźć nie mogę w sieci...
Ostatnio edytowane przez asq ; 13-07-2005 o 19:32
wrzucilem kilka do siebie na wuwe www.pkfoto.art.pl - koncert ognia
pozdr
Pawel
#6 i #8 są doooobre. po koncercie była fajna chwila dla reporterów - kiedy muzykanci weszli w tłum i grali - wtedy dopiero żałowałem, że nie wziąłem sprzętu (no, może jeszcze przy zimnych ogniach), ale poprzedniego dnia miałem 38' i serdecznie dość wszystkiego...
niemniej - zapraszam na moje http://foto.kondi.net/sztulicy2005/![]()
koncert ognia fajny. te jazzowe z Jaskółką też. Paul Brody Quintet chętnie zerknąłem, bo całość koncertu obejrzałem z lewej strony sceny skąd fociłem. i w sumie nie żałuję - nie ogarniałem kadrem całości ale nie miałem też rozpraszającego tła :-) miałeś pass czy zza taśmy tele?Zamieszczone przez Pawel
moje z tego koncertu tutaj natomiast całkiem obok pstryki robione tydzień wcześniej na Septeto Nacionale.
Sztukę ulicy trochę odpuściłem - za dużo pracy było, więc tylko piątek
"Wesele" Teatru Plastycznego Makata
"Głupcy" teatru Stella Polaris
gra i buczy bebop
chylę czoła - bo warunki na scenie były trudne (mało światła), a aktorzy cały czas w ruchu. i zachodzę w głowę, bo widziałem że paliłeś lampą bez żadnego zmiękczenia, a głębia kolorów jest super. "Basic workflow" był trochę bardziej złożony, czy czekałeś na dobre bicie reflektorów?Zamieszczone przez bebop
swoją drogą ISO 800 w trabancie produkuje już taki fajny tęczowy szum jak telewizor z niepodłączoną anteną
Stella zrobiła chyba najlepsze widowiska w tym roku, nie tylko w Warszawie. żałuj, że nie trafiłeś na paradę w sobotę na starówce. światła było aż nadto!Zamieszczone przez bebop
aha: "Statek Głupców"![]()
Ostatnio edytowane przez asq ; 13-07-2005 o 19:30
zero lampy (nie lubię), po prostu ISO800 i EF135/2. tam na zdjęciach na www jest błędny opis - coś źle ustawiłem jako default do tego zestawu zdjęć. a takie efekty oświetleniowe ściągałem właśnie z ustawień teatralnych reflektorów. i tak Vitez napisze że niedoświetlone te koty ;-)Zamieszczone przez asq
w sobotę to był plener a później Paul Brody Quintet na Starówce :-)Zamieszczone przez asq
ano właśnie, zaraz uaktualnie na właściwą nazwę...Zamieszczone przez asq
EDIT: właśnie zauważyłem, że na wszystkich zdjęciach mam w opisie FLASH: YES, co jest lekką bzdurą. ehhh. grzebnąć trzeba.
gra i buczy bebop
Witam! SU nie mam za dużo:
teatr emocji i wyobraźni "motyl"(niedz,rynek nowego miasta),
Bile Divadloi "z tego obrazu już nigdy nie wyjdę" (pon, rynek nowego miasta)
teatr bretoncaffe "slam"(pon, krzywe kolo).
bretoncaffe byli niesamowici - oni po prostu tańczyli po ścianach
pzdr,
kj
http://chwilamoment.blogspot.com/ link----->chwila moment 4