Ale ja od początku odnosiłem się do wypowiedzi poprzedników:
@Napisał Kolekcjoner: Porównywaliśmy ze znajomym z ciekawości AF w D90<->40D i nie ma porównania - na korzyść czterdziestki. Właściwie pod każdym względem.
@Napisał remol71: Auto Focus w 40D i D90 to jest duża różnica. To samo zapewne dotyczy 50D choć tego nie miałem w rękach.
- pokazując, że nawet przy uwzględnieniu wielkości banadej populacji , mieszanie z błotem AF D90 przy tak często spotykanych i szeroko opisywanych problemach Front Focus Canonów serii xxD pre 50D z obiektywami firm trzecich jest raczej sekciarstwem i ślepą ideologią, i nie oddaje ogólnych tendencji rzeczywistości .
A te twoje 10 obiektywów ???? moje pytanie było retoryczne, bo choćbyś miał ich 20, to jednostkowe próbki z setek modeli i dziesiątek milionów egzemplarzy???? , nie jesteś wstanie uchwycić tendencji, które nawet przy dużym błędzie 4,900.000 próby, google i fora są w stanie wychwycić.
Ja mieszkałem rok na blokach w Poznaniu na studiach, i nie dostałem wpie..... , czy to znaczy że tan jest bezpiecznie ??????