Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
Popieram gorsza pucha lepsze szkla.

Swoją drogą to zastanawia mnie skąd 14 letnia dziewczyna może mieć tyle kasy na sprzęt.
Ufam jednak, że nie ma jakiegoś ukrytego "zonka" i jednak osoba szczerze do nas pisze o porade. Czasem jest tak, że ktoś ma pieniądze i chce je wydac dobrze!

Sylwek
Może mieć tyle kasy i to mnie akurat nie dziwi. Znam dobrze kilkoro wiekowych rówieśników niepełnioletniej koleżanki i przyznam, że na tym tle jestem pod wrażeniem dotychczasowych postów. Nie zamierzam się rozwodzić, które zapytania i wypowiedzi to spowodowały, ponieważ staram się unikać radykalnych wypowiedzi pod czyimś adresem, jeżeli nie mam okazji bliżej poznać drugiej strony (może to być niesłusznie krzywdzące). Jeżeli ktoś próbuje sobie robić w ten sposób "hecę", to życzę wszystkiego najlepszego. A jeżeli faktycznie po drugiej stronie jest ok, to jestem pod wrażeniem i chylę czoła. Na koniec posta chciałem jeszcze dodać, że widząc pierwszy wpis zakładałem (widać mylnie) inny kierunek rozwoju polemiki a tu Panowie bardzo sympatyczne, pozytywne zaskoczenie