Strona 26 z 27 PierwszyPierwszy ... 1624252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 264

Wątek: [Dzygit-Dublin]Sunderland Abc vs Crumlin ABC

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

#80 - ciekawie skompresowana perspektywa - autko (prawie) wyłania się z wody niczym Afrodyta!:wink: No może słońce nie tak intensywne jak na Cyprze, ale skałki i fale są.
    #81 - podoba mi się ciasno skomponowany kadr i dobór GO. Jak zawieszenie Micry? ...pewnie miewa się lepiej niż cywilne auto np. na wrocławskim Brochowie albo ul. Avicenny - "niestety" tą drugą lokalizację zaczęli "już" remontować, trzeba będzie ją skreślić z listy sportów ekstremalnych:rolleyes:
    Z uwag odnośnie sesji z A80 (ech, te stare bryki miały klimat!) to za bardzo nie widzę uzasadnienia dla skosów (#87,89,90) przy elementach naturalnie pionowych jak drzewa czy architektura. #92 i 93 - fajne.
    EDIT: drugie nienumerowane z postu #242 piękne!: detal, kompozycja i obróbka.
    Ostatnio edytowane przez x-mac ; 08-07-2011 o 11:41
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Początki nałogu

Domyślnie

nie da się ukryć, że 200 f2 zrobiło sporo roboty, ale Twoja zasługa też w tym jest na pewno i zdjęcie wyszło przednie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    nie da się ukryć, że 200 f2 zrobiło sporo roboty, ale Twoja zasługa też w tym jest na pewno i zdjęcie wyszło przednie
    próbuje je opanować już od dwóch lat i już lepiej idzie ... ale dzięki za komentarz .

Foty z sesji podobały mi się przez pierwsze dni później widziałem tylko błędy - czy to normalne , chyba nie ahahahaha

z 91 to przesadziłem z mocą lamp a przede wszystkim z mocą ringa , bo auto wchłania światło a nie odbija jak ja lubię czarne auta

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu

Domyślnie

też tak mam, obrabiam fotki po sesji, wow ale super wyszło, a potem - kurde, tyle mankamentów

polecam dać ochłonąć, sobie i zdjęciom, jakieś 24h i dopiero potem publikować - działa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    też tak mam, obrabiam fotki po sesji, wow ale super wyszło, a potem - kurde, tyle mankamentów

polecam dać ochłonąć, sobie i zdjęciom, jakieś 24h i dopiero potem publikować - działa
    ta sesja była 3 tyg temu , miałem problem do niej zasiąść ... hahaha
    ale naciski z góry pomagają.......

Szukałem co i jak obrabiać szczególnie lakier ale powiem ze jedyne co polecają to 3d studio , jedyne co nauczyła mnie ta sesja to easy z mocą i jak focic chromowane części auta.
    Moze zna ktoś jakieś linki co i jak zrobić z lakierem samochodowym ... jak to ugryźć ???

Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 08-07-2011 o 16:11
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Coś już napisał

Domyślnie

Fajna sesja z Audi. Autko w stylu "German style" robi wrażenie. Czy możesz napisać które zdjęcia dopalałeś, a które zrobione są w świetle zastanym? Foto 92 sprawia wrażenie delikatnie dopalonego, przez odblaski na klapie nad prawym światłem, oraz rajstopach i butach modelki. Być może w pobliżu stało coś odbijające światło i stąd te rozświetlenia. Pozwolę sobie jeszcze napisać, że w 89 rozjaśniłbym krzaki nad przednim błotnikiem, bo teraz trochę się to wszystko zlewa.

Domyślnie

92,87 bez dopalaczy - 92 była bleda tylko , reszta fot od 2 do 4 lamp i 2x 580 tez było używane czasami i z rożnym skutkiem.

Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 09-07-2011 o 16:17

Coś już napisał

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź, czyli jednak dobrze mi się zdawało, że coś tam musiało świecić. Nieśmiertelna blenda dobra na wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lijo Zobacz posta
    Dzięki za odpowiedź, czyli jednak dobrze mi się zdawało, że coś tam musiało świecić. Nieśmiertelna blenda dobra na wszystko
    chciałem mala glebie wiec tylko blenda

wyglądało to mniej więcej tak

moge tez powiedziej jak wygladalo 88

po każdej stronie lampa i 2 x 580 w środku
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 09-07-2011 o 19:18

Coś już napisał

Domyślnie

Trochę kombinowania z tym wszystkim jest, a właśnie nad 88 się zastanawiałem, efekt jest świetny. Możesz napisać, na ile ustawiasz zoom w tych 580 i czy używasz tego wbudowanego dyfuzora/rozpraszacza? Chodzi mi o to czy rozpraszasz jakoś światło i odbijasz, czy po prostu kierujesz gołe palniki tych lamp wprost na deskę?

Strona 26 z 27 PierwszyPierwszy ... 1624252627 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów