Fajna fota. Może troszkę kontrast bym podciągnoł - dosłownie odrobinkę. Może mój lapek kłamie...
Fajna fota. Może troszkę kontrast bym podciągnoł - dosłownie odrobinkę. Może mój lapek kłamie...
Oj tam, oj tam... Stara puszka... MkIII? No nie taka stara...
Witam
widzialem kolegow galerie wrzucaja wciaz cos nowego ja od wrzesnia w sumie nic...![]()
nie mam nic rajdowego bo sezon sie zaczol ale jaos bylo nie podrodze w ostatnio sobote i jeszcze na polnocy.
Wiec tak pierwsza zabawa i pierwsze wnioski po zlozeniu rig`a przed domem .
pelna klatka + 24mm + polar + parking / 6 sek na f 22 / oto efekty
- 5 metrow to malo bo efekt fish eye wciaz widac szczegolnie na pierwszym i mi przeszkadza jak bede chcial fisha to go podepne .
Moze to moje zboczenie i Michala mojego kupla ale na 90 % fot wszyscy maja polamane auta ..... hmmmmm
Dzis zakupilem 11 metrow w sumie wyjdzie 7 metrow rig + system stabilizacji trza rozwiazac jeszcze nie wiem do konca jak ale pracuje nad tym.Myslalem ze przy odpowiedniej grubosci drgania beda miniamalne ale sie pomyliem... :P
Pozdrawiam
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Jak dla mnie to jest ok. Płynie!![]()
Dobrze jest.
Brakuje mi min metra jak zakladasz go na dach , robi rotgala z auta na dolnym juz tak zle nie ma .
Ale zobaczymy pozniej co i jak , jutro skladam potwora 7m dzis wlasnie nabylem wszystko co potrzeba chyba![]()
plan jest miec 2 maszty stabilizacji i sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Darek, czas 6 sek czy 0,6 sek?
W pełni się zgadzam, 22b to najpiękniejsze subaru ever! Niestety tylko 400 sztuk, o ile się nie mylę, wypuścili. Mieszkam obecnie w Irlandii i znalazłem perełkę. Koło apteki w centrum miasta stoi oryginalna niebieska bestia 22b - majstersztyk! Niestety kierownica po wyspiarsku.:sad:
Dzygit, zdjęcia mega, bardzo mi się podobają. Wiem, że dużo się tu dzieje, muszę wreszcie ruszyć swoje 4 litery i zacząć jeździć na rajdy. W Polsce od dziecka całe sezony zaliczałem a tu jakiś leń mnie dopadł, w każdym razie cholernie mnie tymi fotami zmotywowałeś, dzięki![]()
R8, 35, 50, 85
6 sek
Sie ma
mrtnz
Ty po dobrej stronie mieszkasz moze miasto nie za ciekawe ale strona jak najbardziej.
Ja musze sie tluc az z dublina w twoje rejony tam naprawde najwiecej sie dzieje.
POwiem tak jak nie pracujesz w weekendy to ci zazdroszcze , co weekend jakis rajd lub 2 min.
Ha wlasnie wrocilem i pochwale sie 7m stoi monstrum zbudowane w ogrodku , po podpieci wiartaki 3kg na koncu nawet nie pisnie ciekawe jak sie sprawie na aucie.Przebieram nogami jak 5cio latek zeby to podpiac teraz , natychmiast ale jest za zimno trza poczekac .
5g i rig zrobiony ready for action
pozdrawiam Darek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kuzi4 juz chcialem cie sciemnic ,
ze mna fota 3,2 druga 6 sek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
edit
zauwazylem ze wszyscy robia switego grala z tego riga , wyglada to tak .
znaczy ten ma wage ok 10 kg + aparat i cywilne auta maja fajne "Fale dunaju "
wiem ze nie ostre ale fajnie bylo :P
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 19-01-2011 o 23:17 Powód: Automerged Doublepost