fajne foty szkoda ze nie udalo mi sie dojechac i na 10km przed OS'em urwalem kolo u siebie w aucie.ale teraz zaluje ze dalej nie poszedlem z buta....wrzuc tez pare fotek z Galway.....
fajne foty szkoda ze nie udalo mi sie dojechac i na 10km przed OS'em urwalem kolo u siebie w aucie.ale teraz zaluje ze dalej nie poszedlem z buta....wrzuc tez pare fotek z Galway.....
1Dmk3 70-200L+National Geographic Explorer Backpack
9 - SUPER
10 - niestety nie wyszło - z profilu zakrętu i ustawienia cytryny wobec niego domniemam, że szedł (co prawda lekkim, ale zawsze) slajdem. Przypanoramować się mnie wydaje byłoby trafniej. Kadr mi się podoba.
11 - spoko
12 - dobre
13 - Kurcze, ułamek sekundy wcześniej...- szkoda, że się nie udało ale wiem jakie to trudne
Ostatnie RTEWELACJA![]()
dzięki za komentarze jak będę miał jutro sek to wrzucę następne bo jeszcze parę małe co nie co :-D.
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 05-03-2009 o 12:09
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....