Totalny wygrałeś ( lub podglądasz facebooka)
wygrałeś tapetę jak skończę ja obrabiać :P - i coś z tego wyjdzie hahaha
na razie ląduje baterie i pomykam na 2ga sesje Japończyka .
Darek
Totalny wygrałeś ( lub podglądasz facebooka)
wygrałeś tapetę jak skończę ja obrabiać :P - i coś z tego wyjdzie hahaha
na razie ląduje baterie i pomykam na 2ga sesje Japończyka .
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 11-06-2011 o 15:46
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
na fb widziałem tylko tą panią![]()
"Zginęło wielu wspaniałych kierowców rajdowych, lecz odczytuję to jako pech, który w tej dyscyplinie przypłacić można dość szybko życiem. Jest to wielka tragedia, gdy w wyniku rywalizacji sportowej umiera człowiek." - Marian Bublewicz
50D plus wiele nadziei.
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Piękna ta audica, uwielbiam tego typu sesje dla autek
... zobaczymy jak mi się w tej dziedzinie uda odnaleźć
... tak czy siak miło podpatrzeć jak robią to inni ... gratki
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...
91 wyróżnia się strasznie in minus, wyszło płasko, sztucznie, błyskanie Ci nie wyszło
natomiast 92 już super, tego się trzymaj![]()
#80 - ciekawie skompresowana perspektywa - autko (prawie) wyłania się z wody niczym Afrodyta!:wink: No może słońce nie tak intensywne jak na Cyprze, ale skałki i fale są.
#81 - podoba mi się ciasno skomponowany kadr i dobór GO. Jak zawieszenie Micry? ...pewnie miewa się lepiej niż cywilne auto np. na wrocławskim Brochowie albo ul. Avicenny- "niestety" tą drugą lokalizację zaczęli "już" remontować, trzeba będzie ją skreślić z listy sportów ekstremalnych:rolleyes:
Z uwag odnośnie sesji z A80 (ech, te stare bryki miały klimat!) to za bardzo nie widzę uzasadnienia dla skosów (#87,89,90) przy elementach naturalnie pionowych jak drzewa czy architektura. #92 i 93 - fajne.
EDIT: drugie nienumerowane z postu #242 piękne!: detal, kompozycja i obróbka.
nie da się ukryć, że 200 f2 zrobiło sporo roboty, ale Twoja zasługa też w tym jest na pewno i zdjęcie wyszło przednie
próbuje je opanować już od dwóch lat i już lepiej idzie ... ale dzięki za komentarz .
Foty z sesji podobały mi się przez pierwsze dni później widziałem tylko błędy - czy to normalne , chyba nie ahahahaha
z 91 to przesadziłem z mocą lamp a przede wszystkim z mocą ringa , bo auto wchłania światło a nie odbija jak ja lubię czarne auta![]()
Darek