Fajna fota. Może troszkę kontrast bym podciągnoł - dosłownie odrobinkę. Może mój lapek kłamie...
Fajna fota. Może troszkę kontrast bym podciągnoł - dosłownie odrobinkę. Może mój lapek kłamie...
Oj tam, oj tam... Stara puszka... MkIII? No nie taka stara...
Witam
widzialem kolegow galerie wrzucaja wciaz cos nowego ja od wrzesnia w sumie nic...![]()
nie mam nic rajdowego bo sezon sie zaczol ale jaos bylo nie podrodze w ostatnio sobote i jeszcze na polnocy.
Wiec tak pierwsza zabawa i pierwsze wnioski po zlozeniu rig`a przed domem .
pelna klatka + 24mm + polar + parking / 6 sek na f 22 / oto efekty
- 5 metrow to malo bo efekt fish eye wciaz widac szczegolnie na pierwszym i mi przeszkadza jak bede chcial fisha to go podepne .
Moze to moje zboczenie i Michala mojego kupla ale na 90 % fot wszyscy maja polamane auta ..... hmmmmm
Dzis zakupilem 11 metrow w sumie wyjdzie 7 metrow rig + system stabilizacji trza rozwiazac jeszcze nie wiem do konca jak ale pracuje nad tym.Myslalem ze przy odpowiedniej grubosci drgania beda miniamalne ale sie pomyliem... :P
Pozdrawiam
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Jak dla mnie to jest ok. Płynie!![]()
Dobrze jest.
Brakuje mi min metra jak zakladasz go na dach , robi rotgala z auta na dolnym juz tak zle nie ma .
Ale zobaczymy pozniej co i jak , jutro skladam potwora 7m dzis wlasnie nabylem wszystko co potrzeba chyba![]()
plan jest miec 2 maszty stabilizacji i sam jestem ciekaw jak to wyjdzie.
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Darek, czas 6 sek czy 0,6 sek?
******!!! Ty, jak czas 6 sek.to z jaką prędkością poruszał się samochód?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-01-2011 o 22:14