Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 133 z 133

Wątek: [Gdańsk] Plener świąteczny

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Mrozik był
    Narazie tylko dwa zdjęcia, bo czasu brak. Wyjście w plener to jedno, a zajecie się zdjęciami w domu to niestety drugie.

Bywalec Awatar Elgi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Bardzo żałuje, że nie dotarłem na plener, dopadło mnie jakieś choróbsko które rozłożyło mnie na łopatki. Mam nadzieje, że na następny zamelduje się bez kłopotów.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Hmm.. Podczepię sie tutaj..:wink:

Mrozik już puszcza, dni stają sie dłuższe i choć na ulicach wychodzi błotko, a spod śniegu wychodzą psie gówna, może miałby ktoś ochotę się spotkać w ten weekend?:grin: Piątek, Sobota najlepiej w godzinach wieczornych, Niedziela dla mnie może być cały dzień. Tematem nie sypnę, bo wolę zostawić do ustalenia..

Jeszcze w kwestii ogranizacyjnej wątku.. Może załózmy nowy watek, choc lepiej byloby skleic do kupy poprzednie, lub zmienić nazwę tego, bo kilka trójmiejskich wątków plenerowyc co prawda postawło, ale to były raczej na konkretną okazję, lub co gorsza: datę A tak byłby jeden plenerowo - ogóly gdzie zamieszczalibysmy wszystkie info o planowanych spotkaniach. Łatwo, czysto i przejrzyście..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Uprawnienia umieszczania postów