Bardzo żałuje, że nie dotarłem na plener, dopadło mnie jakieś choróbsko które rozłożyło mnie na łopatki. Mam nadzieje, że na następny zamelduje się bez kłopotów.
Hmm.. Podczepię sie tutaj..:wink:
Mrozik już puszcza, dni stają sie dłuższe i choć na ulicach wychodzi błotko, a spod śniegu wychodzą psie gówna, może miałby ktoś ochotę się spotkać w ten weekend?:grin: Piątek, Sobota najlepiej w godzinach wieczornych, Niedziela dla mnie może być cały dzień. Tematem nie sypnę, bo wolę zostawić do ustalenia..
Jeszcze w kwestii ogranizacyjnej wątku.. Może załózmy nowy watek, choc lepiej byloby skleic do kupy poprzednie, lub zmienić nazwę tego, bo kilka trójmiejskich wątków plenerowyc co prawda postawło, ale to były raczej na konkretną okazję, lub co gorsza: datęA tak byłby jeden plenerowo - ogóly gdzie zamieszczalibysmy wszystkie info o planowanych spotkaniach. Łatwo, czysto i przejrzyście..
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.