I tylko mnie zabrakło...
Może następnym razem się uda.
I tylko mnie zabrakło...
Może następnym razem się uda.
Panowie a gdzie takie piękne stare groby są i ruiny kościoła? Muszę się tam koniecznie wybrać![]()
O ile dobrze zapamiętałem to miejscowość Steblewo. Ale jak pojedziesz:
w Pszczółkach na skrzyżowaniu w lewo na Krzywe Koło, mijasz krzywe koło (nie skręcając w lewo) prosto na Cedry Wielkie i nie możesz nie trafić.
Zgadza się, te ruiny są w Steblewie, ale prawie identyczne ruiny znajdują się też w Fiszewie niedaleko Malborka![]()
Gdyby był ktoś chętny dziś na Gdynię to widzimy się na parkingu przed Gemini o 14.45.
Do zobaczenia.
Ja tak jak mówiłem wczoraj będę dopiero o 17.30 wolny.
Do zobaczenia (mam nadzieję)
duszy nie umyjesz mydłem
Tak sobota była bardzo sympatyczna a w niedzielę poszaleliśmy trochę z Comatusem w Gdyni i gdyby nie mróz byłoby ciekawie. Fotki zapodam później.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Bardzo żałuje, że nie dotarłem na plener, dopadło mnie jakieś choróbsko które rozłożyło mnie na łopatki. Mam nadzieje, że na następny zamelduje się bez kłopotów.