Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: 40D - gdzie tanio i pewnie ?

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XLesio Zobacz posta
    Wybacz fahrenhaitowi, ale sam widzisz skąd jest.
    Sam pisze - warszafka My już mamy taką zaszczepioną opryskliwość

Moja propozycja - przekop dokładnie dział "sprzedam". I często do niego zaglądaj.. Nowa de40ka to ~ 2200 PLN. Tymczasem pojawiło się ostatnio kilka ofert za znacznie mniejsze pieniądze, za to z minimalnym przebiegiem i aktualną gwarancją.

Pozdrawiam

edit:
    PS - a widzisz!? Krakusy też jakieś takie drażliwe..
    dzięki za odpowiedzi, za informacje, piszesz, aby sprawdzać dział sprzedam, robię to od pewnego czasu, problem w tym, że ogłaszający albo nie odpowiadają na PW, a jak się do kogoś dostanę, to okazuje się, że dawno sprzedane, a nie ma śladu w wątku. Ktoś tu mnie łajał za zaśmiecanie wątku,
    a czy przypadkiem nie warto usuwać ogłoszeń zakończonych sprzedażą?
    Wracająć do Warszawiaków, Krakowiaków - ma to dla Was znaczenie skąd kto pochodzi ? Dla mnie nie, ważniejsze jest jakim człowiekiem ktoś jest, nie gdzie mieszka ....

wig

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wig Zobacz posta
    problem w tym, że ogłaszający albo nie odpowiadają na PW, a jak się do kogoś dostanę, to okazuje się, że dawno sprzedane
    Więc masz wyjątkowego pecha. Kilkukrotnie dokonywałem zakupów via forum, nadal też szukam kilku elementów zestawu, i nie mam najmniejszych problemów z kontaktem. Zresztą w innej sytuacji nie proponowałbym ci tego źródła.. Może po prostu kopiesz za głęboko? Tak naprawdę istotne są oferty z ostatnich 2-3 dni.
    A jeśli chodzi o weryfikację ofert i zaśmiecanie działu.. Nie sądzisz że nie o to w tym chodzi? Nie jesteśmy platformą aukcyjną. Inaczej Hazan z moderatorami musieliby 24h na dobę nadzorować ruch na naszej "Giełdzie", a przecież CB (w odróżnieniu od innych foto_forum) nie pobiera żadnych opłat za publikację ogłoszeń..

Wracająć do Warszawiaków, Krakowiaków - ma to dla Was znaczenie skąd kto pochodzi ? Dla mnie nie, ważniejsze jest jakim człowiekiem ktoś jest, nie gdzie mieszka ...
    Czy ty wszystko traktujesz śmiertelnie poważnie? Ten komentarz miał nieco rozluźnić atmosferę "nadpsutą" na wstępie. Najwyraźniej jednak niepotrzebnie.
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Uprawnienia umieszczania postów