Ok chcemy zdjęcia![]()
Ok chcemy zdjęcia![]()
Modzie, objaw się swoim poddanym! Jako ofiarę składamy Ci cztery zdjęcia, na każdym z nich piękna dziewica. Ukaż nam Swoją moc i potęgę i spraw, by nastała sąda ostateczna![]()
dobra czekam z niecierpliwieniem![]()
Zaczątek portfolio: link
To już takie spaczenie z mojej klasy. Mamy w niej pewną grupkę metali i często lecą takie żarty o kotach, dziewicach itp...
Niech będzie dziewoja.
Ja proponuje niewiastę bądź białogłowę![]()
Więc daję zielone światłoJedziemy z Tym Koksem... Ciekaw jestem co drodzy forumowicze powiecie na nasze wypociny...
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Jedno z przesłanych zdjęć zawiera exif, drugie jest umieszczone na niewłaściwym serwerze.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Mam nadzieję, że te osoby już zostały powiadomione na priva... Bo nie mogę się doczekać!!!!
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj