Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 165

Wątek: [Battle] Venomer vs Kamil Wolski vs Micles : Portret Glamour

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Jeżeli godzina 13 jest dla Ciebie rankiem to nie wyobrażam sobie czym dla Ciebie jest 9 00 ? I jeszcze jedno. Rozkład głosów o koło tej godziny był mniej więcej taki
    1. 16
    2. 19
    3. 13
    4. 0

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Neguję. Około 9:00 wszedłem sprawdzić jak tam battle :
    1. 4
    2. 3
    3. 5
    4. 1
    Czyli po pierwsze : przez chwilę wygrywałem
    po drugie : Kamil miał przynajmniej jeden głos już od 9:00. Chyba że idzie jakoś zmniejszyć ten wynik, np przez usunięcie konta z którego odbyło się głosowanie. Chyba że piszecie o stanie głosów po dyskwalifikacji, wtedy też automatycznie robi się 0.

EDIT : dodam tylko, że liczby głosów piszę z głowy, więc mogą się one okazać fałszywymi i niezaistniałymi. Ale najprawdopodobniej był taki rozkład.

Uzależniony

Domyślnie

nie wiem z której godziny ale widziałem coś takiego:
    1. 7
    2. 7
    3. 5 (lub6)
    4. 1

tak wiec co by nie pisać to ostatnie zdjęcie nie przypadło do gustu głosującym.

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Również widziałem że miałem jakiś tam głos na koncie, i to nie jeden, sprawdzałem koło południa. Więc Kucza, chyba Geriavit się przyda.

Swoją drogą, nie martwcie się, zmieniłem system, długo tu już nie zabawię. Czekam na informację od Vitez'a w sprawie Battle'a i spadam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jestem ciekaw kto wygra! I to wcale nie chodzi mi o uczciwą wygraną, tylko o to kto pierwszy z pozostałej dwójki zostanie zdyskwalifikowany i za co

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamil Wolski Zobacz posta
    Również widziałem że miałem jakiś tam głos na koncie, i to nie jeden, sprawdzałem koło południa. Więc Kucza, chyba Geriavit się przyda.
    Najwyraźniej.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To co panowie, ja proponuję zacząć dywagacje na temat nowego battle'a. Ta sama tematyka, te same persony, widzę, że jeszcze kucza21 chce się sprawdzić(vide battle z allgsm'em), więc może i on dołączy do grona. Zastrzeżenia : modelka, której wcześniej nie fotografowaliśmy, prace (zarówno konkursowe, jak i inne zdjęcia wykonane tej modelce) nie mogą się nigdzie ukazać (internet, prasa, radio, telewizja, ...) do końca czasu trwania sondy. Termin proponuję dać tak dwa miesiące, żeby nikt nie miał wymówki, że nie zdążył. Tym bardziej, że niektórzy muszą się przyzwyczaić do nowego rozłożenia przycisków na body.

Nie ma to jak dobry OT : kucza, musisz już zmienić nick :P
    Ja zaprzestałem zmiany mailowego nicka gdy miałem 14 lat, no i zostało micles14. Szkoda, że wtedy nie byłem na tyle mądry, co na przykład gunia (gunia1990).

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Panowie, w tym momencie proponuję zaprzestać wszelkich kłótni i sporów i zmykać do rodziny. Spokojnych i szczęśliwych świąt dla Was! Smacznego karpia i oby wam ISO niskim będzie.

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Czy moglby Admin zamknac ten watek ? Nie dobrze mi sie robi jak czytam te bzdury, a zaraz bede jadl smakowite rzeczy i chcialbym zjesc je ze smakiem. Mysle ,ze dalsze dyskutowanie na ten temat nie ma sensu.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

chłopaki kawał dobrej roboty powaga

zdjęcia pierwsza klasa szkoda ze admin zepsuł całą zabawe bo na dobrą sprawe nie jestem tu długo a wiedziałem a raczej domyślałem się czyje sa jakie foty

i nie kierowałem się przy wyborze emocjami a jedynie estetyką tym bardziej szkoda

Kamil nie uciekaj od nas
    chłopaki jak coś się wyjasni dajcie znac bo teraz to lipa wyszła....

Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów