Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 165

Wątek: [Battle] Venomer vs Kamil Wolski vs Micles : Portret Glamour

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Zdjęcia co prawda nie opublikowałeś, ale wyrwane ono jest z tamtej sesji, która opublikowałeś i własnie dlatego można zidentyfikować autora (druga część zapisu w regulaminie, wedlug mnie wazniejsza niz fakt niepublikowania) i chyba dlatego zdjęcie zostało zdyskwalifikowane. Co prawda jasno to nie jest opisane w regulaminie, ale zapewne juz jest jakas wykladnia tych zasad, bo to nie jest pierwszy Battle na tym forum..
    Czytając nasze wątki (wątki battle'owiczów) z daleka widać, kto którą fotę wystawił, co było widać np po trafnej sugestii Guni :
    Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    ja dokladnie wiem która praca jest którego
    dlatego też zapisek odnośnie zidentyfikowania autora pracy uważałem z góry za nieważny. Jednakże starałem się, żeby moja fota była z nową modelką, nowym kadrem i dokładną obróbką. Jak widać, inni (Kamil) nie podołali wyzwaniu i nie dość, że ta sama modelka, to jeszcze to samo, już OPUBLIKOWANE zdjęcie. Dobrze że chociaż przycięte trochę inaczej.

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Owszem, jednak praca moja mieści się w ustalonych ramach tego Battle'a - bo przekadrowanie, zmiana kolorystyki, obróbka ciała, makijażu, etc. to różnice względem starego zdjęcia, gdzie efekt finalny nie przypominał tamtego zdjęcia. Owszem, skojarzenie z modelką miało prawo powstać, ale raczej nie z konkretnym zdjęciem, stąd moje wątpliwości.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A jednak powstało, bo :
    Cytat Zamieszczone przez jeklaskaMM Zobacz posta
    tym bardziej że któreś foto widziałem już na forum.
    Na PW dostałem od niego informację, że chodzi o twoje zdjęcie. Tak więc przypadek rozpoznania autora pracy wystąpił. Czy ktokolwiek może przyznać się do tego, że wiedział, które zdjęcie jest moje, przez to, że podobne (bo nie takie samo, chcecie to sprawdźcie) zdjęcie wisiało na moim serwerze?

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Skojarzenie, owszem, trafne, skojarzyć jednak każdego autora można i przypisać do zdjęć bez problemu, i zrobi to KAŻDY jak sądzę bez trudu.

Kolega jaklaskaMM stwierdził że widział to foto na forum... Ja go nie widzę. Widzę podobne, gdzie modelka ma inny kolor skóry nieco inną budowę ciała, makijaż...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeszcze teraz chcesz udowodnić, że "dałeś mniej ciała" niż ja? Co to to nie!

Nadal czekam na moderskie wyjaśnienie, oraz na zgłoszenie się osoby, która przez plik na storage1.cba.pl wiedziała, które ze zdjęć jest mojego autorstwa. Ciebie Kamilu nie liczę.

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Kamil, ale materiał wyjściowy jest ten sam. Poszedłeś na łatwizne. Zdjęcie było publikowane i już. Pogódź się z porażką. Napisz, tak dałem **** na całej linii, przegrałem battla, jestem gorszy, postaram się o rewanż. Odwracasz troszkę kota ogonem i tyle, myślę, że dyskwalifikacja jest dla Ciebie bardziej łaskawa, niż 31 grudnia max 5 głosów przy kilkudziesięciu Twoich rywali.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak już jest po zabawie, to powiedzcie mi, które jest lepsze :
    http://micles.neostrada.pl/cb/michalina/06.jpg
    http://micles.neostrada.pl/cb/michalina/08.jpg

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    max 5 głosów przy kilkudziesięciu Twoich rywali.
    No co Ty ... 5 głosów tylko ... przecież tam były ŚWIATŁA STUDYJNE używane
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Kucza, ile głosów by było nie wiem, takie miałem, takie dałem, to też tłumaczyłem. Na łatwiznę nie wiem czy poszedłem bo to by trzeba było pogadać kto więcej się narobił, bo tego nie wiesz.

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No były, jak na wszystkich innych zdjęciach. Skąd wy k**** wiecie ile która praca miałaby głosów? Kolejni wszystko wiedzący?

Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów