LaCie - bardzo dobre dyski. Ten sklep tak polecam. Poza serverami, laptopami, desktopami (kupowanymi bezposrednio od producenta), wszystko inne kupuje w DABsie (najczesciej). Z moich doswiadczen, bardzo dobry kontakt (jestem w 99% emial'owcem). 0 ale to 0 problemu ze zwrotami itp. Tak wiec mam tylko dobre z nimi doswiadczenia (no i szybkie dostarczanie - 1 dzien - jak na firme - max 3 jak na prywatna osobe). Dobre pakowanie - zawsze mnie dziwi dlaczego oni zapakowane kartony pakuje jeszcze w inne kartony i potem jeszcze to (w zaleznosci co) foliuja.
To tak odnosnie sklepu.
Lacie - godne polecenia. Mialem duzo doczynienia z nimi i polecam. W porownaniu do Seagate lub WD - LaCie jak dla mnei maja "szybsze" transfery (widac jakis kontroler jest lepszy). Ogolnie duzo znajomych ma te dyski (tej firmy) i sobie chwala.
Wiadomo firma robi obudowy a w srodku bedzie to dysk: WD, Deagate, Samsung ....... Ogolnie polecam.
Jest jeszcze www.play.com - warty "zobaczenia". W www.play.com wszystko ma darmowa wysylke. Nie wazne czy kupujesz jakis DVD za 1.99 funciaka czy cokolwiek - wszystko "free delivery". Play'a bardzo lubie. Zazwyczaj bardzo dobre ceny SanDisk'ow. Wszystkie tam kupilem (czyli 2x2GB oraz 2x4GB).