Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: co się dzieje gdy numer zdjęcia dochodzi do 9999?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Kaworu
    Miasto
    Stalinigród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patryk_mirek Zobacz posta
    Nie jestem pewien czy dobrze rozumuję ale wg mnie nazwa folderu w stylu 31x i nazwa pliku 1xxx, jeśli nigdy nie kasowałeś ustawień w aparacie, po połączeniu 311xxx da numer kolejnego zdjęcia zrobionego tym aparatem czyli oznacza to że doszedłeś do zdjęcia coś koło 31160
    (btw może to jest oczywiste, ale ja instrukcji nie wyciągałem nawet z pudełka :P )
    Jak masz folder NYY i numer zdjecia, YYXX,to nakłada się to na siebie jak (N-1)YYXX

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Tylko numeracja katalogów zaczyna się chyba od 100, ale nie jestem pewien bo to już dawno było.

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

no wlasnie to jest dziwne :P bo moge zrobic format karty, zapchac ja 140 raw'ami, wrzucic karte do komputera i zobaczyc 3 katalogi :P w jednym 10 fotek, w drum 100 a w trzecim 30. Nie jestem w stanie tego zrozumiec :\

nev
    Guest

Domyślnie

Mam pytanko również odnośnie folderów wiec się podepnę.

Zrobiłem za pomocą aparatu nowy folder. później zrobiłem jeszcze 1 i teraz mam na aparacie 103-0255 nazwę zdjęcia a chciałbym wrócić do 100-0... W aparacie mam tylko utwórz nowy. Formatowanie karty, przywracanie ustawień fabrycznych nic nie daje W instrukcji tez nic nie znalazłem. Moge jakos wrocic do katalogu 100-XXXXX ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów