Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Dylemat: 35L czy 5D

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Hah mialem dokladnie ten sam dylemat i wiesz co wybralem 35 1.4, z tym,że ja rozgrywałem taktycznie to. Teraz 35 chodzi o 1k zł więcej niż kilka miesięcy wcześniej, a z drugiej strony 5d tanieje. Ja używam 35tki na cropie 400D i co mogę powiedzieć, ostrość, magia i ogólnie plastyka jak najbardziej na tak. Ja ogólnie nie żałuje. Z tym, że ja musiałem mieć coś szerokiego do 85 i 70-200. A myślę, że z takimi szkłami jak Ty masz wybrałbym śmiało 5D. Jak co mogę co nieco podesłać z 35tki na cropie (nie cegły, a portrety)

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Hah mialem dokladnie ten sam dylemat i wiesz co wybralem 35 1.4, z tym,że ja rozgrywałem taktycznie to. Teraz 35 chodzi o 1k zł więcej niż kilka miesięcy wcześniej, a z drugiej strony 5d tanieje. Ja używam 35tki na cropie 400D i co mogę powiedzieć, ostrość, magia i ogólnie plastyka jak najbardziej na tak. Ja ogólnie nie żałuje. Z tym, że ja musiałem mieć coś szerokiego do 85 i 70-200. A myślę, że z takimi szkłami jak Ty masz wybrałbym śmiało 5D. Jak co mogę co nieco podesłać z 35tki na cropie (nie cegły, a portrety)
    Też tak zrobiłem - 35L kupiłem o ile pamiętam jeszcze do 350d. bo 5ka była wtedy ze 2 razy droższa.. teraz z tymi szkłami co ma Artur i przy dzisiejszych cenach kupiłbym najpierw 5d...
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Mam 40D i 5D
    Według mnie wybór jest prosty!
    Nie zastanawiaj się i bierz 5D...w połączeniu z 50 f1.4 da ci dużo frajdy.
    A jak zapniesz kiedyś do tego tandemu 85 f1.8 przykładowo, to ci się nogi z radochy ugną
    Ponadto - szkiełko 35 L "było - jest - będzie", body 5D "było - jest -..." ale nikt niewie jak długo jeszcze będzie można kupić sprzęt który jakością obrazków bije wszystkie CROPY które do tej pory się pojawiły w stajni Canona
    Słuchaj kolegów z forum...my zawsze dobrze radzimy
    Ostatnio edytowane przez sadaman ; 12-12-2008 o 00:21
    Pucha i słoki

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadaman Zobacz posta
    Słuchaj kolegów z forum...my zawsze dobrze radzimy
    słucham, słucham i chyba nie mam wyjścia. Jak tyle osób radzi 5d to chyba tak to trzeba rozegrać. No i jeszcze kwestia czy nowa piątka (poczekać aż potanieje troszkę) czy stara.

Uprawnienia umieszczania postów