Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107

Wątek: Dylemat: 35L czy 5D

Mieszany widok

Domyślnie

Witam
    Podając przykładowe zdjęcia napisałem ,że nie są one zdjęciami artystycznymi. Wykonane w tych samych warunkach , tym samym obiektywem i przy tych samych ustawieniach- parametrach. Różnice widać w kontrastach ostrości i GO. Przykład nie ma nic do umiejętności fotograficznych bo to tylko przykład.
    Jeżeli ktoś zechce oceniać moje zdolności fotograficzne to zapraszam do :

http://pmariusz.digart.pl
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Do sadaman
    Ja po przykładach i zdjęciach testowych nie oceniam zdolności fotograficznych innych osób.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Mariusz.P ; 16-12-2008 o 18:17 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar sadaman
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz.P Zobacz posta
    Ja po przykładach i zdjęciach testowych nie oceniam zdolności fotograficznych innych osób.
    O ile mi wiadomo żyjemy w kraju gdzie można mówić co się żywnie komu podoba, oczywiście w granicach przyzwoitości
    Ponadto wierz lub nie - każdy czasem robi zdjęcia do których się w żaden sposób nie przygotowuje, co zdarza się i mi - ale efekt jest o wiele lepszy niż to co pokazałeś jako przykład. Właściwie oglądając te zdjęcia mógłbym powiedzieć że zostały zrobione jakimś głuptakiem:wink:
    Tak czy owak w dość niefrasobliwy sposób sam dzięki sobie naraziłeś się na lekką krytyke - ale traktowałbym to z przymrużeniem oka

Pozdrawiam
    Pucha i słoki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sadaman Zobacz posta
    O ile mi wiadomo żyjemy w kraju gdzie można mówić co się żywnie komu podoba, oczywiście w granicach przyzwoitości
    Ponadto wierz lub nie - każdy czasem robi zdjęcia do których się w żaden sposób nie przygotowuje, co zdarza się i mi - ale efekt jest o wiele lepszy niż to co pokazałeś jako przykład. Właściwie oglądając te zdjęcia mógłbym powiedzieć że zostały zrobione jakimś głuptakiem:wink:
    Tak czy owak w dość niefrasobliwy sposób sam dzięki sobie naraziłeś się na lekką krytyke - ale traktowałbym to z przymrużeniem oka

Pozdrawiam
    Masz rację to był niezbyt szczęśliwy sposób na pokazanie różnic .... Jak znajdę trochę czasu to pokażę coś innego, 5D mam od kilku chwil najlepsze moje fotki są na razie z 350D i 40D.
    Ps. Gdzieś widziałem w Tematach o obiektywach i lampach temat Najlepsze fotografie 35 L1,4 było zdjęcie dziecka wykonane 5D ,35 L1,4 .

http://pmariusz.digart.pl

Uprawnienia umieszczania postów