Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Photo Day - Stara Rzeźnia (Poznań)

Dopiero zaczyna

Domyślnie Photo Day - Stara Rzeźnia (Poznań)

Industrialne hale, ceglane zakamarki, opuszczone budynki i specyficzna atmosfera... 21 grudnia Photo Day w Poznaniu.

Istnieje możliwość sfotografowania miejsca, do którego na co dzień osoby postronne nie mają dostępu. Będzie można zajrzeć w zakamarki Starej Rzeźni znajdującej się przy ulicy Garbary. Tereny Starej Rzeźni są całkowicie opuszczone i posiadają swój niepowtarzalny klimat który zapewnia wiele pomysłów dla fotografów.

Spotykamy się punktualnie o 10.00 w niedzielę, 21 grudnia przy bramie Starej Rzeźni. Prosimy, abyście zabrali ze sobą dokument tożsamości. Ponieważ tereny Starej Rzeźni są pełne miejsc niebezpiecznych, wymagających remontu, a także budynków przeznaczonych do rozbiórki, Uczestników Photo Day będziemy prosić o podpisanie oświadczenia, że wchodzą na teren Starej Rzeźni na własną odpowiedzialność.

Photo Day organizowany jest przez redakcję portalu http://www.mmpoznan.pl/
    Szczegóły, komentarze, mapa terenu: http://www.mmpoznan.pl/2562/2008/12/...ctChanged=true

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Chyba odpuszczę sobie.
    Będzie zdecydowanie zbyt gęsto.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Domyślnie

może być ciężko zrobić zdjęcie bez jakiegoś ludzia w kadrze... :/
    Canon 20d + Sigma 70-200 f/2.8 + Tamron 17-50 f/2.8 + Canon 50 f/1,8 + ...

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja sie może przejdę, najwyżej się szybko zmyję

Coś już napisał
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Buaha, widzę, że ten sam tekst zamieszczasz na wszystkich forach. Canon, Nikon, Pentax, Sonolta, CyberFoto. Rzeczywiście trochę osób może się zjawić.
    Ostatnio edytowane przez P72 ; 12-12-2008 o 00:51
    Canon 5DII, 30D, EF 24-105 f/4 L, EF 35 f/1.4 L, EF 70-200 f/2.8 IS L, EF 85 f/1.2 L II, EF 300 f/4 IS L, 580 EX II Pentax K10D, MZ50, DA 12-24 f/4, DA 18-55, F 35-80, DA 40 f/2.8 Limited, DFA 50 f/2.8 macro, DFA 100 f/2.8 macro, AF-540FGZ, Zeiss Planar 85 f/1.4, Tamron 70-300, Exakta 80-200, Takumar-A 2x TC

Domyślnie

Czyli reprezentacja Canon-Boarda się nie wybiera na to?

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Jak Photo Day byl w gdansku na terenach stoczni to tez byly rozmyslenia na temat: ciezko bedzie zrobic zdjecie bez ludzia w tle Podpowiem tylko tyle ze okazalo sie o wiele lepiej niz bylo zakladane, ludzie poznikali wewnatrz budynkow, czasami nawet ciezko bylo znalezc kogos robiacego zdjecia Takze moim zdaniem jesli o to sie martwicie to lepiej skorzystajcie i idzie na to

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

powiedzcie mi moi drodzy Poznianianie czy stara rzeźnia obfituje na tyle ciekawymi zakamarkami i niesamowitymi wnetrzami, gdzie czuje sie zapach lepkiej krwi, a ze ścian mozna zeskrobać resztki świńskiej uczty?
    zastanawiam się czy nie wyruszyć w tą odróż.
    do przejechania mam 300km z Gdańska... Tak jak dla Stoczni Gdańskiej poświęciłbym się bez namysłu, tak nie wiem , czy rzeźnia da mi tyle frajdy by taki kawał jechać.
    Weźcie pod uwagę odległość i napiszcie parę słów drodzy Poznanieniaeie

pozdrawiam
    filip
    You_Me_Kan`on

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Trudne pytanie.
    Nie miałem okazji zwiedzać wszystkich zakamarków.
    Na samym terenie rzeźni nie byłem od lat kilku, i sporo mogło się tam pozmieniać.
    Ale faktem jest, że teren jest dość spory, co zwiększa prawdopodobieństwo znaleznienia ciekawych motywów. Ale czy owe motywy warte będą zrobienia 600 km - tego nie wie nikt.

PS: Chyba się pojawię. Co mi tam.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Coś już napisał
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

teren wygląda tak:

Canon 5DII, 30D, EF 24-105 f/4 L, EF 35 f/1.4 L, EF 70-200 f/2.8 IS L, EF 85 f/1.2 L II, EF 300 f/4 IS L, 580 EX II Pentax K10D, MZ50, DA 12-24 f/4, DA 18-55, F 35-80, DA 40 f/2.8 Limited, DFA 50 f/2.8 macro, DFA 100 f/2.8 macro, AF-540FGZ, Zeiss Planar 85 f/1.4, Tamron 70-300, Exakta 80-200, Takumar-A 2x TC

Uprawnienia umieszczania postów