Jaką polecacie książkę do nauki programu Adobe Photoshop 8.0 CS PL ?
Jaką polecacie książkę do nauki programu Adobe Photoshop 8.0 CS PL ?
Jesli o obrobke zdjec chodzi to ksiazka Scott'a Kelby'ego jest najlepsza. A jak ogolnie PS'a chcesz poznac to Biblia PS'a.
To zdecydowanie Scott Kelby "Fotografia Cyfrowa - obrobka zdjec". Za niedlugo (mam nadzieje) pojawi sie 3 edycja ksiazki (dla PS CS2). Jak bardzo Ci sie spieszy to mozesz kupic dla PS 7 albo dla PS CS.Zamieszczone przez Nemeo
Czy w tej książce, opisywany jest PS w wersji polskiej czy angielskiej ?To zdecydowanie Scott Kelby "Fotografia Cyfrowa - obrobka zdjec"
Pytam, bo mam polską wersję .
Jest jedno i drugie, tzn. jak masz jakies opcje w menu to jest po polsku (w koncu to tlumaczenie) i w nawiasie po angielsku, wiec nie jest wazna jaka wersja jezykowa maszZamieszczone przez Nemeo
Zobacz na www.helion.pl tam jest przykladowy rozdzial tej ksiazki.
właśnie wczoraj odebrałem ta książeczkę ...sporo bardzo przydatnych informacji ...zwłaszcza że jestem dosyć zielony w obróbce cyfrowej zdjęcia
Mam obie - o PS CS po polsku z Heliona i o PS CS2 po angielsku ze zrodla alternatywnego i... szczerze moge polecic obie. Podtsawy gladkiej obslugi PSa, obslugi Bridge/Browsera i masowych przetwarzan w nim oraz wszelkie przydant korekty w stylu 'krok po kroku' .
Zgadzam sie Vitezem, jest doslownie krok po kroku jak cos zrobic, autor prawie za raczke prowadzi czytelnika. Juz nie mowiac ze autor bardzo humorystycznie pisze, mozna sie niezle usmiac z niektorych tekstowZamieszczone przez Vitez
![]()
z tego co udalo mi sie doczytac na stronach Heliona ...nowa wersja podrecznika dotyczaca cs2 ma byc w okolicach lipca