Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 126

Wątek: [battle] kucza21 vs allgsm

Bywalec Awatar tomasek
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Szkoda, że Canon Board jest traktowane przez administrację na zasadzie "macie to co macie i macie siedzieć cicho".

Jak ktoś nie ma czasu na wstawienie ankiety, nie ma czasu na moderację forum a oficjalnie pełni taką funkcję - niech wyznaczy kogoś do pomocy, kogoś zaufanego i chętnego.

Tak samo z działami na forum. Jak ktoś narzeka, że rozdzielenie działu obiektywy i lampy błyskowe to za dużo roboty - niech da to zrobić ludziom, którzy chcą korzystać z tego forum...

Tak na marginesie, dyskusję o moderatorach chyba powinniśmy gdzie indziej prowadzić.
    5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamilwolski.pl Zobacz posta
    W takim razie, czemu Vitez zabiera głos w której nie jest stroną?
    Może nie uwierzysz.. Ale to przeze mnie..:-) nieświadomie poprosiłem Viteza, by wystawil ankietę, widząc, że Tomka i Mac'a nie ma na forum, więc mógł poczuć zew odpowiedzialności.. wytłumaczył co i jak, niemniej all'a przez to szlag trafił, Vitez musiał wypruwać sobie żyły, żeby ochronić dobre imię modów, broniąc zaciekle kolegów, wszyscy się niecierpliwili i wkurzali, że nie ma ankiety; przez to ranga moderatorów na CB znacząco spadła, a Ty dostałes przeze mnie bana.. o nie.. wszystko zniszczyłem.. idę się ubiczować..:-(
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Wiesz nie pisze privow, zeby nie wyszlo ,ze kogos ponaglam.
    To nie jest ponaglanie. To regulaminowy obowiązek tego podforum, by moderator opiekujący się tym podforum wiedział, że już jest ankieta tu do wystawienia. Zwykła informacja.
    Aha i żeby nie było wątpliwości - to że jest jakiś moderator opiekujący się konkretnym podforum nie znaczy że inni moderatorzy nie mają prawa tykać danego podforum ani w nim odpowiadać (to odpowiedź skierowana do pewnego pana próbującego klonami omijać karę jaka mu się nazbierała ).

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

http://www.canon-board.info/showthread.php?t=43764

A przy okazji. moderator to zwykły człowiek, ma żonę, dzieci, pracę, psa i kumpli, z którymi czasami chce iść na piwo więc nie oczekujcie od nas że będziemy studiować z zapartym tchem wszystkie nowe posty, trzy razy dziennie. Ustawka tego battle miała miejsce 2 miesiące temu więc nikt już tego nie śledził, wystarczyło wysłać PW lub maila.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=43764

A przy okazji. moderator to zwykły człowiek, ma żonę, dzieci, pracę, psa i kumpli, z którymi czasami chce iść na piwo więc nie oczekujcie od nas że będziemy studiować z zapartym tchem wszystkie nowe posty, trzy razy dziennie. Ustawka tego battle miała miejsce 2 miesiące temu więc nikt już tego nie śledził, wystarczyło wysłać PW lub maila.
    Wiemy wiemy i dziekujemy ;-)
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Czy tylko mi udało się rozpoznać, który set jest kuczy, a który allgsm...?

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez talarczyk Zobacz posta
    Czy tylko mi udało się rozpoznać, który set jest kuczy, a który allgsm...?
    Mi rowniez . dzieki za ankiete

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Kurcze a ja nie mam pojecia ktore sa czyje ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Kurcze a ja nie mam pojecia ktore sa czyje ;-)
    Ja też. zwłaszcza, że na jednym zdjęciu widnieje napis "kotłown..." reszta ginie w mroku więc nie wiem w jakim to języku..:grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Ja też. zwłaszcza, że na jednym zdjęciu widnieje napis "kotłown..." reszta ginie w mroku więc nie wiem w jakim to języku..:grin:
    Umnie dokladnie widac wszystko, napis "KOTŁOWNIA" i na lapie i na Mac-u.

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów