Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: [battle] kucza21 vs allgsm

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

allgsm.pl nie przesadzaj.. Nie płacą im za to
    Na świat spoglądam przez armatę...

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    allgsm.pl nie przesadzaj.. Nie płacą im za to
    Ja nie przesadzam, wiem ,ze im za to nie placa, ale wkoncu nie wymaga sie zeby wystawiali ankiete w ciagu 5 minut ale jeden czy dwa dni to juz przesada, tym bardziej ,ze sa obecni na forum i biora w nim czynny udzial. Wiec ? nie chce sie nikomu ? , czy nikt nie ma dostepu do gmaila ?
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Ja nie przesadzam, wiem ,ze im za to nie placa, ale wkoncu nie wymaga sie zeby wystawiali ankiete w ciagu 5 minut ale jeden czy dwa dni to juz przesada, tym bardziej ,ze sa obecni na forum i biora w nim czynny udzial. Wiec ? nie chce sie nikomu ? , czy nikt nie ma dostepu do gmaila ?
    Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce (głównie dlatego że dostęp do internetu z laptopa mam płatny).
    Zapominasz o tym że korzystanie z tego forum ZA DARMO to przywilej. Nie marnuj tego .
    Domagać się wypełniania "obowiązków" od moderatorów (które to "obowiązki" wykonujemy za darmo, kosztem własnego wolnego czasu, nerwów i często życia prywatnego użerając się z trollami) może tylko Administrator, a użytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
    Cierpliwość jest cnotą...

Zrozumcie - moderatorzy NIE SĄ waszymi służącymi.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce (głównie dlatego że dostęp do internetu z laptopa mam płatny).
    Zapominasz o tym że korzystanie z tego forum ZA DARMO to przywilej. Nie marnuj tego .
    Domagać się wypełniania "obowiązków" od moderatorów (które to "obowiązki" wykonujemy za darmo, kosztem własnego wolnego czasu, nerwów i często życia prywatnego użerając się z trollami) może tylko Administrator, a uzytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
    Vitez lubisz w roznych sytuacjach pisac "Nie podoba sie ...." No wlasnie jak sie nie podoba to nie moderuj proste. "Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce" No wybacz ale komuna sie skonczyla, nie zapominaj ,ze moderatorzy sa dla uzytkownikow a nie uzytkownicy dla moderatorow. Forum bez uzytkownikow nie istnieje a bez moderatorow owszem. Widzisz zadnej wojny ani klutni nie chcialem wywoalac. Ale czasami postawa niektorych moderatorow mnie dziwi wrecz smieszy, jak by laske robili. Panowie bez jaj. Jak napisales, robicie to za darmo, kosztem wlasnego czasu ale nie pod przymusem, nikt tego nie kaze Wam robic.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

użytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
    Zrozumcie - moderatorzy NIE SĄ waszymi służącymi.
    No niestety, tutaj Vitez ma sporo racji tym bardziej, że już tłumaczył dlaczego on nie może wystawic ankiety, ani nie robia tego inni moderatorzy..

btw; Vitez, nie przesadziłeś z tym banem? rozumiem, że Kamil jest z drugiego bieguna, ale niczego złego w zasadzie nie napisał.. już za nim tęsknię..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A co Kamil dostal bana ? za co ?

Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On. Ja nie pisze tylko do Viteza. No i zglosilem chet moderowania battle cage, mam dostep non stop do netu, siedze przed kompem duzo czasu wiec co za problem. Wkoncu ankiety sa raz na 3 msc czasami raz na pol roku.

Zaraz wyjdzie na to ,ze siedze przed kompem stukam nozka i wymagam wystawienia ankiety. NIe nie, dla mnie moze ankieta byc wystawiona za miesiac albo wcale. Ktos pisal wczesniej ,ze moderatorzy "sie obijaja" zreszta nie pierwszy raz byly takie sygnaly, dlatego zaczolem ta dyskusje.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On.
    Ale dobrze rozumiem że nikt priva do Tomasza1972 nie wysłał? Jeśli tak to nie ma co się dziwić opóźnieniu .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ale chyba mi nie powiesz ,ze dostal punkt za to co napisal w tym poscie
    To już temat na Punkt 3. Zasad Porządkowych.
    Wątki "jak śmiałem dostać warna za nic" "jak ktoś śmiał mi zamknąć/usunąć post/wątek" z automatu lądują w Pralni... jak chcesz to załóż tam od razu wątek "czemu Vitez zbanował Kamila Wolskiego" .
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 10-02-2009 o 00:20 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ale dobrze rozumiem że nikt priva do Tomasza1972 nie wysłał? Jeśli tak to nie ma co się dziwić opóźnieniu .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

To już temat na Punkt 3. Zasad Porządkowych.
    Wiesz nie pisze privow, zeby nie wyszlo ,ze kogos ponaglam. Zreszta nie spotkalem sie ,zeby ktos wysylal priva ,ze juz trzeba wystawic ankiete. No ale moze za krotko tu jestem.

Naprawde ale jesli dostal punkt za to co napisal w tym poscie to ja powiem tylko " no coments "

Milej nocy.

Domyślnie

Slider ja rozumiem ,ze tlumaczyl dlaczego nie moze wystawic ankiety. Ale przeciez nie jest tylko On.
    Owszem nie jest, ale zauważ, że Mac'a i Tomka teraz nie ma na forum, więc choćbys się starał, to nie przywolasz ich tu na gwałt, żeby Ci ankietę wystawili. IMHO trochę sztuczna sprawa się zrobila, bo chodzi w zasadzie o opóźnienie wystawienia głupiej ankiety, a jednak znowu skonczyło się na analizie i krytyce pracy moderatorów

No i zglosilem chet moderowania battle cage,
    Aaa.. to to była chęć zgłoszenia..:grin: ja to odczytałem jako podanie przykładu "co byś robił, gdybyś miał coś tam, coś..":wink:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamilwolski.pl Zobacz posta
    W takim razie, czemu Vitez zabiera głos w której nie jest stroną?
    Może nie uwierzysz.. Ale to przeze mnie..:-) nieświadomie poprosiłem Viteza, by wystawil ankietę, widząc, że Tomka i Mac'a nie ma na forum, więc mógł poczuć zew odpowiedzialności.. wytłumaczył co i jak, niemniej all'a przez to szlag trafił, Vitez musiał wypruwać sobie żyły, żeby ochronić dobre imię modów, broniąc zaciekle kolegów, wszyscy się niecierpliwili i wkurzali, że nie ma ankiety; przez to ranga moderatorów na CB znacząco spadła, a Ty dostałes przeze mnie bana.. o nie.. wszystko zniszczyłem.. idę się ubiczować..:-(

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów