Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 126

Wątek: [battle] kucza21 vs allgsm

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

hehe
    Na świat spoglądam przez armatę...

Początki nałogu Awatar allgsm
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Moderatorzy po obejrzeniu zdjęć odgórnie uznali że kucza wygrał więc nie ma sensu wystawiać ankiety.

...

A serio to ja w pracy jestem i nie mam tu dostępu do gmaila. Może jakiś inny moderator się zlituje .
    Tyle to ja tez wiem ,ze kucza wygral ;-)

A tak naprawde, moderatorzy nie maja sie wcale litowac, tylko nalezy to do ich obowiazku. Jesli nie maja czasu to albo zlikwidowac instytucje "Battle Cage", albo wyznaczyc osobe ktora bedzie zajmowala sie tylko tym i bedzie miala na to czas.
    http://www.tomaszgruszecki.com gg:1326595 Pozdrawiam.

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

allgsm.pl nie przesadzaj.. Nie płacą im za to
    Na świat spoglądam przez armatę...

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    Ja nie przesadzam, wiem ,ze im za to nie placa, ale wkoncu nie wymaga sie zeby wystawiali ankiete w ciagu 5 minut ale jeden czy dwa dni to juz przesada, tym bardziej ,ze sa obecni na forum i biora w nim czynny udzial. Wiec ? nie chce sie nikomu ? , czy nikt nie ma dostepu do gmaila ?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonBolano Zobacz posta
    All chciałby tylko, aby wyznaczono jednego moderatora, który siedziałby 24h na dobe i 7 dni w tygodniu na dziale "Battle cage" i klikał lewym przyciskiem myszy co 5 minut na ikonce "odśwież".. Czy On naprawdę prosi o tak wiele??!!
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    All chciałby tylko, aby wyznaczono jednego moderatora, który siedziałby 24h na dobe i 7 dni w tygodniu na dziale "Battle cage" i klikał lewym przyciskiem myszy co 5 minut na ikonce "odśwież".. Czy On naprawdę prosi o tak wiele??!!
    Slider nie nie 24h na dobe, przeciez napisalem ,ze nikt nie wymaga aby wystawiac w 5 minut ankiete, sonde. Ale jeden dwa dni to chyba duzo. Nie widze problemu ,spedzam 14 - 16 godzin dziennie przed komputerem, moge zajmowac sie dzialem "Battle Cage" :-D

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Nie widze problemu ,spedzam 14 - 16 godzin dziennie przed komputerem, moge zajmowac sie dzialem "Battle Cage" :-D
    Tak, bo na "Battle cage" jest taki ruch, że 14 godzin przy kompie to minimum.. inaczej się nie wyrobią z normą.. oczywiście żartuje, bo wiem o co Ci chodzi..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Ja nie przesadzam, wiem ,ze im za to nie placa, ale wkoncu nie wymaga sie zeby wystawiali ankiete w ciagu 5 minut ale jeden czy dwa dni to juz przesada, tym bardziej ,ze sa obecni na forum i biora w nim czynny udzial. Wiec ? nie chce sie nikomu ? , czy nikt nie ma dostepu do gmaila ?
    Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce (głównie dlatego że dostęp do internetu z laptopa mam płatny).
    Zapominasz o tym że korzystanie z tego forum ZA DARMO to przywilej. Nie marnuj tego .
    Domagać się wypełniania "obowiązków" od moderatorów (które to "obowiązki" wykonujemy za darmo, kosztem własnego wolnego czasu, nerwów i często życia prywatnego użerając się z trollami) może tylko Administrator, a użytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
    Cierpliwość jest cnotą...

Zrozumcie - moderatorzy NIE SĄ waszymi służącymi.

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Moderator powinien zajmować się tym do czego został wyznaczony, ale normą jest, że czas na pisanie znajdzie zawsze, a na swoje zadania nie bardzo.

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce (głównie dlatego że dostęp do internetu z laptopa mam płatny).
    Zapominasz o tym że korzystanie z tego forum ZA DARMO to przywilej. Nie marnuj tego .
    Domagać się wypełniania "obowiązków" od moderatorów (które to "obowiązki" wykonujemy za darmo, kosztem własnego wolnego czasu, nerwów i często życia prywatnego użerając się z trollami) może tylko Administrator, a uzytkownicy powinni się cieszyć że mają takie fajne forum z atrakcjami w postaci Battle Cage ZA DARMO... a nie tupać nóżką, bo śniadania do łóżka nie podano .
    Vitez lubisz w roznych sytuacjach pisac "Nie podoba sie ...." No wlasnie jak sie nie podoba to nie moderuj proste. "Im bardziej narzekasz tym dłużej to będzie trwało. Już miałem się z laptopa logować by mieć dostęp do gmaila i wystawić, ale wobec takiej postawy roszczeniowej to wybacz - ale mi się nie chce" No wybacz ale komuna sie skonczyla, nie zapominaj ,ze moderatorzy sa dla uzytkownikow a nie uzytkownicy dla moderatorow. Forum bez uzytkownikow nie istnieje a bez moderatorow owszem. Widzisz zadnej wojny ani klutni nie chcialem wywoalac. Ale czasami postawa niektorych moderatorow mnie dziwi wrecz smieszy, jak by laske robili. Panowie bez jaj. Jak napisales, robicie to za darmo, kosztem wlasnego czasu ale nie pod przymusem, nikt tego nie kaze Wam robic.

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów