Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Sony A350 czy Canon ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jeśli nie widzisz zasadniczych różnic to chyba jest to wystarczające potwierdzenie słuszności podjętej przez Ciebie decyzji.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jeśli nie widzisz zasadniczych różnic to chyba jest to wystarczające potwierdzenie słuszności podjętej przez Ciebie decyzji.
    To może zamiast znów pokazywać jaki to jesteś oczytany i w ogóle, to przedstawisz fakty? Bo ja widzę głównie różnicę w matrycach - CCD/CMOS przy czym dla mnie to nie tak ważne jak porządne szkła.

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Na początku ktoś pisał ze chce sprzęt do sportów halowych, jako ze ful amatorsko bawię sie tym mogę powiedzieć jedynie ze musisz zaprzyjaźnić sie z ISO 1600(czasem i 3200) F4 to całkowite minimum polecane F2,8. Nikt mnie nie przekona ze sprzęt sony do podobnych zastosowań nawet dla amatora będzie dobry. Miałem okazje bawić sie A200 i A350 i niestety "bieda", tutaj AF, kl/s oraz niszkszumiaca matryca to podstawa. Wystarczy zobaczyć kto z reporterów tych z agencji jak i tych z „biednych agencji” posiada system sony, oni niestety umieją wybrać to co lepsze, i niekoniecznie maja super sprzęty typu 1d/d3 i 400 2,8, bardzo często widzę ludzi z 20/30D lub D300 70-200 2,8 itp.

Uprawnienia umieszczania postów