-
A skąd takie uprzedzenia? W tekście Michalaka są całkiem trafne komentarze (paparazzi) dotyczące gwiazd, "gwiazd" czy w ogóle świata pop. Zresztą, co tu ukrywać, paparazzi też są jego częścią.
Ciężko też nazwać to sposobem bycia (paparazzi), skoro padają określone kwoty.
Nie wiem jak Ty, ale nie odniosłem wrażenia chełpienia się. Nie przypominam sobie też, żeby mówił o jakimkolwiek obowiązku... Co do jego wywiadu, to najbardziej denerwujące są te ciągłe "yyyyeee" itp. "Śliskości" i "podjarania" nie dostrzegam. Może to już wynika z własnych zapatrywań na temat... Ciekawe, ilu z nas oglądało/ogląda zdjęcia, na których się błaźnią owe gwiazdy...
Nie chcę wyjść na obrońcę paparazzi, ale myślę że ciężko uogólniać i twierdzić, że wszyscy są źli, pozbawieni zahamowań, cyniczni, cwani etc., etc.
Trochę mnie rozbawiło, jak mówił o swoim fiacie Panda i swoich sposobach pracy o (przeglądanie portali w poszukiwaniu tematu...), ale to już raczej wynika z polskich uwarunkowań. Pod względem paparazzi, jesteśmy daleko w tyle od Zachodu (co wynika także z uwarunkowań prawnych, bo ciężko porównywać liberalną pod tym względem Anglię a restrykcyjną Francją).
Edit:
W przypadku uprzedzeń chodzi o Łukasza i koya. Oj, trzeba cytować...
Ostatnio edytowane przez Kinski ; 09-12-2008 o 20:24
Uprawnienia umieszczania postów