Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Michał Michalak - polski paparazzo

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Michał Michalak - polski paparazzo

Zablokowany

Domyślnie

Stoppa pracuje przede wszystkim nierzadko takim sprzętem, który w razie W, jak poleci na ziemię to można machnąć ręką. Słynne zdjęcie Sadowskiego, po którym dostał w ryj robił 1d mkI.

i jeszcze coś, pan Przemek często wychodzi tak...http://fotoreporterzy.net/fotoblog/2...akies-wyjscie/
    Ostatnio edytowane przez himi ; 09-12-2008 o 18:36

Domyślnie

niedobrze mi się robi, jak widzę tego gościa.. sposób jego zachowania jest na maxa śliski..

Zablokowany

Domyślnie

Taki fach....Oni nie mogą być mili.

Domyślnie

To nie jest dla mnie fach ;] to jest sposób bycia.. Wystarczy posłuchać tego gościa, jak się chełpi pościgami za celebritami i uważa, że ich obowiązkiem jest się wtedy zatrzymać i zapozować do zdjęć...

Domyślnie

Szczerze to dla mnie gosciu zrobil negatywne i to bardzo wrazenie. Zachowywal sie troche jak podjarany 15 latek, ktorego bawi latanie z gwiazdami i robienie zdjec jak sie zblaznia. Pomijam sam styl wypowiedzi i slownictwo,ktore najlagodniej ujmujac jest biedne.

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

A skąd takie uprzedzenia? W tekście Michalaka są całkiem trafne komentarze (paparazzi) dotyczące gwiazd, "gwiazd" czy w ogóle świata pop. Zresztą, co tu ukrywać, paparazzi też są jego częścią.
    Ciężko też nazwać to sposobem bycia (paparazzi), skoro padają określone kwoty.
    Nie wiem jak Ty, ale nie odniosłem wrażenia chełpienia się. Nie przypominam sobie też, żeby mówił o jakimkolwiek obowiązku... Co do jego wywiadu, to najbardziej denerwujące są te ciągłe "yyyyeee" itp. "Śliskości" i "podjarania" nie dostrzegam. Może to już wynika z własnych zapatrywań na temat... Ciekawe, ilu z nas oglądało/ogląda zdjęcia, na których się błaźnią owe gwiazdy...

Nie chcę wyjść na obrońcę paparazzi, ale myślę że ciężko uogólniać i twierdzić, że wszyscy są źli, pozbawieni zahamowań, cyniczni, cwani etc., etc.

Trochę mnie rozbawiło, jak mówił o swoim fiacie Panda i swoich sposobach pracy o (przeglądanie portali w poszukiwaniu tematu...), ale to już raczej wynika z polskich uwarunkowań. Pod względem paparazzi, jesteśmy daleko w tyle od Zachodu (co wynika także z uwarunkowań prawnych, bo ciężko porównywać liberalną pod tym względem Anglię a restrykcyjną Francją).

Edit:
    W przypadku uprzedzeń chodzi o Łukasza i koya. Oj, trzeba cytować...
    Ostatnio edytowane przez Kinski ; 09-12-2008 o 20:24

Zablokowany

Domyślnie

Nie zamierzam oceniać ani Stoppy, ani nikogo innego. Paparazzi to zawód jak wiele innych. Jest wiele zawodów nieprzyjemnych dla otoczenia. Dlaczego potępiać akurat ich?

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

hihi ta śliskość wypowiedzi to wynika raczej z tego, że Pan Stoppa ma lekką wadę wymowy i sepleni najzwyczajniej w świecie

osobiście nie uważam, by się jakoś wywyższał, chełpił czy też obnosił ze swoim dokonaniami.

Zapytali to odpowiedział i uważam, że nawet skromnie odpowiedział...sam nawet przyznał, że zdjęcia jako zdjęcia nie powalają ale ważny jest moment i to co się uwieczniło. Taka specyfika pracy i tyle.
    Myślę, że mimo, iż wydaje mi się to być niezwykle pasjonująca praca to sama bym się np nie sprawdziła bo jestem zbyt gapowata..tu niestety trzeba przycwaniaczyć, być pewnym siebie i bez oporów dosłownie wchodzić z butami tam gdzie nie zawsze wolno....Liczy się zdjęcie. Taki paparazzo (l.poj, l.mn paparazzi) działa jak dawni myśliwi, on za zdjęcie będzie żył, jadł, opłaci rachunki itp.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Jakie inne zawody są równie "nieprzyjemne" dla otoczenia?

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów