To nie jest docelowe rozwiązanie, ale na czas znalezienia zaślepki można tam wkręcić tę "wielką, srebrną śrubę z szerokim kołnierzem", która jest w zestawie, a dla której nie znalazłem jeszcze innego zastosowania...![]()
To nie jest docelowe rozwiązanie, ale na czas znalezienia zaślepki można tam wkręcić tę "wielką, srebrną śrubę z szerokim kołnierzem", która jest w zestawie, a dla której nie znalazłem jeszcze innego zastosowania...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
No,dobra oblałem sie piwem przez Ciebie.Gniazdo słuzy do mocowania przekaznika radiowego tą własnie srebrna srubą.A ta zgubiona plastykowa to zaślepka gniazda.Aha ja nie mam 1d m III tylko 1 Ds III ale myslę że jest identycznie.Pozdrówka.Bahrd żeby było jasne to też dłuuugo nad ta śrukbą dumałemTotylko mech. mocowanie. można to o.... ojej co jo piszę a kolega V tylko czeka.Już zmykam ..
Ostatnio edytowane przez janmar ; 08-12-2008 o 16:28
witam Krasuski
Nie dodzwoniłem się pozmieniali nr i w ogóle zajęty sygnał ciągle, ale wysłałem maila z zapytaniem.
odp to
Thank You!
Your request has been routed to the help desk.
An analyst will contact you within 2-3 working days.
Wiec poczekamy, samemu mnie to interesuje bo zgubić to to jest 5sek.
Pozdrawiam Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl