Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lowepro Classified 160 AW

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie Lowepro Classified 160 AW

Czy ktoś z Was już widział gdzieś te torby w Polsce? Na polskiej stronie Lowepro cisza.
    Chodzi o tą serię (najchętniej 160 AW):

http://www.lowepro.com/classifiedseries
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Coś już napisał
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Czy ktoś z Was już widział gdzieś te torby w Polsce? Na polskiej stronie Lowepro cisza.
    Chodzi o tą serię (najchętniej 160 AW):

http://www.lowepro.com/classifiedseries
    Też jestem zainteresowany tym modelem. Będą w połowie stycznia najprawdopodobniej.
    d.es
    onedayone - jeden dzień-jedno zdjęcie

Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Ja się jeszcze nie zdecydowałem czy 140 czy 160, zobaczę po ile u nas będą i jaka będzie różnica w cenie miedzy nimi. Po kilku latach łażenia z plecakiem zatęskiłem za czymś wygodniejszym w użyciu, a te torby zapowiadają się świetnie.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

wow ceny srogie...
    ta 250ka ma kosztować ok 700-800zł... także też ostro...
    Ostatnio edytowane przez vasco5 ; 19-01-2009 o 00:07
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko

Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Ja się chyba jednak na 140'tkę zdecyduję, bo 160'tka duża strasznie, a ja takiej niepozornej torby szukam.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wlasnie mialem zamawiac 160'tke ale w ostatniej chwili.. znalazlem cos takiego - http://www.agito.pl:80/torby/case-lo...51.339946.html

jeszcze mniej rzuca sie w oczy, lepszy dostep (bo od frontu - nie trzeba wygrzebywac szkla z samego dolu torby) do sprzetu.. jest troche plytsza i minusem jest ze klapa otwiera sie "do siebie".. ale za to jest o prawie 280zl tasza a wyglada bardzo.. zwyczajnie co MZ jest jej duza zaleta :-)

lada dzien powinna byc juz u mnie - jak ktos bedzie chcial to wrzuce troche zdjec i jakis opis jak sie sprawuje :-)

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

Ja mam taką torbę, jest rewelacyjna, droga ale wypasiona i nie do zajechania. Do tego wygląda niepozornie. Polecam, warta tej ceny.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    wlasnie mialem zamawiac 160'tke ale w ostatniej chwili.. znalazlem cos takiego - http://www.agito.pl:80/torby/case-lo...51.339946.html

jeszcze mniej rzuca sie w oczy, lepszy dostep (bo od frontu - nie trzeba wygrzebywac szkla z samego dolu torby) do sprzetu.. jest troche plytsza i minusem jest ze klapa otwiera sie "do siebie".. ale za to jest o prawie 280zl tasza a wyglada bardzo.. zwyczajnie co MZ jest jej duza zaleta :-)

lada dzien powinna byc juz u mnie - jak ktos bedzie chcial to wrzuce troche zdjec i jakis opis jak sie sprawuje :-)
    Litości, case jest badziewny, jak ktoś chce w miarę tanią tego typu to albo crumpler albo tenba, te też brałem pod uwagę no ale kolory...
    Ostatnio edytowane przez fotocoto ; 04-03-2009 o 14:31 Powód: Automerged Doublepost
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotocoto Zobacz posta
    Litości, case jest badziewny, jak ktoś chce w miarę tanią tego typu to albo crumpler albo tenba
    bzdura, jakosc wykonania jest bardzo ok :-) .. uzywam tamrac'a, lowepro, mekko a przez kilka lat mialem tez crumplera, kate i kilka innych.. zgodze sie ze np. lowepro przyklada wieksza wage do detali ale mowienie ze ten case logic jest badziewny to duze naduzycie z twojej strony :-P

zreszta glupie mekko ktore tacham ze soba na wiekszosc wypadow w teren tez jest nie do zdarcia.. kosztowal mniej niz polowe tego co lowepro a przeszedl juz wiele :-)

Cytat Zamieszczone przez fotocoto Zobacz posta
    te też brałem pod uwagę no ale kolory...
    mozna sie przyzwyczaic - najwazniejsze ze sie w oczy nie rzuca.. zwykly "szarak" i o to chodzilo :-) .. a kolory moze z czasem zbledna albo sie przybrudza ;-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 06-03-2009 o 12:57

Uprawnienia umieszczania postów