Ostatnio edytowane przez Cichy ; 08-12-2008 o 00:36
O obiektywach wiem prawie wszystko
Panie Jakubie mógłby Pan wrzucić chociaż jednego gniota żeby człowiek mógł odetchnąć oglądając zdjęcia z Wenecji, a tak dech zapiera i nie sposób jej obejrzeć na raz.
pozdrawiam
ciekawe, ale podanie linku do galerii zamiast zdjęć na forum znacznie utrudnia ich omawianie
nie widziałem wszystkich Twoich zdjęć, ale zastanów się, czy nie nadużywasz szerokiego kąta
pozdrawiam
Przy niektorych ujeciach az sie prosi zeby uzyc szerokiego kata...wiec moim zdaniem jest po rowno. Wszystkie fotki sa mile dla oka.
pozdr!
Zdjęcia szerokim kątem wyglądają fatalnie, to raczej karykatura wspaniałej architektury. Cichy potrafisz robić zdjęcia, ale szeroki kąt jest Twoją piętą achillesową ... Podobnie mz było w przypadku reportażu grupy panien młodych w Poznaniu (chyba).
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
świetne zdjęcia! ;-)
"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek