Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 83

Wątek: [Hamtaro] moje wypociny...

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

mc_iek, missgruszka, japrzepraszam- dzieki.

Paenka- 13 cyfra. analoga jeszcze sie boje:P musze doszlifowac umiejetnosci i wtedy moze zakupie jakiegos analoga bo od dawna mnie ciagnie w tamta strone. balagan, moze i troche tak, ale bardziej zalezalo mi na pokazaniu pofaldowania terenu i sladow na sniegu i wszystkiego nie udalo mi sie zaplanowac. jednak juz w oryginale strasznie duzy kontrasy byl miedzy sniegien i drzewami, cienie tez troche wyciagane i duzo wiecej sie chyba ze szczegolami nie dalo zrobic...
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

15. - inna wersja 1

16.

czekam na kolejne uwagi.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

jakiegos babola masz na 15 po prawej od drzewka <rotfl>

a poza tym to...

noo...jest zdjęcie... są zdjęcia
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Coś już napisał Awatar Pitek
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

jestem tu pierwszy raz ale bardzo mi się spodobała Twoja galeria, gratuluję
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

Paenka- jakiego babola?;p

w sumie te zdjecia sa strasznie na sile wynajdywane na dysku bo nic nowego na razie nie mam, ale pogoda zaczyna sprzyjac to wkrotce sie ja jakis plenerek wybiore i cos swiezego bedzie.

dzieki Pitek

Dopiero zaczyna Awatar adams_bart
    Miasto
    Radom / Kraków

Domyślnie

16 - nice... robione C17-55/2.8 @ 17mm? podoba mi się to, że pierwszy plan jest tak fajnie wyeksponowany
    5D + GRIP + 50/1.8 + 17-40/4

Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

nie:P 16 robiona jeszcze kitem:P tylko troche przesadzilem z przeslona bo dalem f/22 i na powiekszeniu zdjecie nie wyglada najlepiej;p

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

15 - bardzo mi się podoba - ten babol - moze chodziło o to co widać po prawej stronie korony drzewa na dole?
    16 - mi się wydaje trochę za ciasna, mimo tego, że przyciąga uwagę.
    Dopiero zaczynam...
    Moja Strona
    Profil na FB

Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

marek_zielona- niestety nic szerszego jeszcze sie nie dorobilem:P ale mysle ze juz niedlugo. a 15 ogladalem na cropie 100% i to jest tylko jakas gałąź wiec zaden babol, chyba ze chodzilo o cos innego...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Hmm.. Wiele się nie rozpiszę, bo.. nie ma o czym:grin:
    #15 jest jaka jest, faktycznie inna wersja jedynki, bo po pierwsze jest minimalistyczna kompozycja z jednym dominujacym (jesli tak można powiedzieć) elementem, która to nawet odziedziczyła kaszę na niebie. Nie wytłumaczyłeś jeszcze skąd się wzięła, bo aż dziw, żeby cokolwiek tak szumiało, niebędące kompaktem:-)
    Generalnie ja nie przepadam za tak minimalistycznymi kompozycjami, więc za to ode mnie punktu nie dostaniesz natomiast gratuluję znalezienia takiego miejsca (o ile 95% kadru nie bylo szopowane..), bo w standardowej wersji takiego zdjęcia byłyby tam przynajmniej dwa słupy wysokiego napięcia przebiegające akuat po przekątnej kardu + z 5 (choć trudno mi ocenić "skalę" na tym zdjęciu) przebiegające przez horyzont, nie mówiąc już o dziesiątkach innych drzew, które ustawione w rzędzie sugerowałyby wysepowanie na tych terenach ulicy
    #16 ładne, przyjemne. Poprzez pokazanie zarówno pierwszego jak i dalszych planów uwydatniłeś perspektywę co korzystnie wpływa na zdjęcie. Generalnie brakuje mi tu tylko do szczęscia fioletowej krowy ze znakiem firmowym Milka i zawijającego świstaka..:-). Btw to przyciemnienie u góry zdjęcia to deszczowe chmury, czy winieta? Stawiam na to drugie jesli robione kitem, ale wole się upewnić:-)

Pozdrawiam

PS: Przyznaj się na ile #16 jest autentyczne, bo przy dużym powiększeniu zmienia się charakter szumu i powstaje obwódka która nie wygląda zbyt naturalnie:-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów