Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Jaki obiektyw awaryjnie?

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

jesli sie uparłeś na cos innego niz KIT to zdecydowanie 17-40. Jesli na narty ma byc to jakosc wykonania i wytrzymałosc tego szkiełka jest jak znalazł. Pechowo sie wywalisz na tych nartach i obiektywik moze byc w częsciach a o Lke nie ma co sie bac. Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Praktycznie się zdecydowałem na tego Tamrona 17-35, zbiera b.dobre opinie np. na www.fredmiranda.com dali mu 8.9 i 100% go poleca co jest chyba świetnym wynikiem. Na te samej stronie niektórzy napisali że ten canon jest zbyt drogi w stos. do tego co oferuje. Mam okazje pomacać i pofocić sobie tym canonem - sąsiad kupił 20d i 17-40L - na razie stwierdziłem że jest dość duży i ciężki...co do tego tamrona to nie chciałbym kupować w ciemno. Wiele czytałem na temat rozbieżności jakością pomiędzy pojedyńczymi egzemplarzami i z tego co wiem to najgorzej jest z sigmą, czasem z tamronem i nawet z canonem a zwłaszcza z tą 17-40L...
    Czy ktoś wie gdzie na śląsku (im bliżej Katowic tym lepiej) można go pomacać? Szukam sprzedawcy który umożliwi mi krótki test przed kupnem. Na allegro to chyba jednak kupowanie kota w worku...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów