Cytat Zamieszczone przez Tomek_P Zobacz posta
w MM w Realu jak zawsze

sony A200, A300, A350, nikon D40, D60, D80 i pentax K200D xD w fotojokerze jeszcze canona 400D można zobaczyć przez szybkę
Hmm.. teraz to już jest Pentax K-m:wink: A ja z kolei do porowania mam cyfrowe.pl, co ciekawe ode mnie "rzut beretem" (doslownie) i nawet bliżej niz do MM. Oczywiscie poziom obsługi zupełnie inny.. Dają Ci do pomacania co chcesz, za ile chcesz i na ile chcesz (oczywiscie do momentu zamknięcia sklepu:grin
I tak możemy sie bawić praktycznie wszystkimi korpusami i szklami dostepnymi w ich sklepie (przy czym czasem lepiej ich powiadomić jakiś czas wczesniej, bo nie zawsze maja w magazynie "na poczekaniu") Nie traktują Cię jak natręta, który "znowu chce u nich coś kupić", jak to jest np w przypadku standardowej obsługi dzialu foto w MM Tam, to nawet nie dadzą Ci dotknąć 40D z podpietą Sigmą 70-200 f/2.8, bo to już tak drogi aparat, że zwykly śmiertelnik nie powinien się na niego wogole ogladać.. Jednak po dłuższym nacisku z mojej strony sprzedawca poszedł za półkę, po czym za chwile wrócił z wiadomoscią, że "nie ma kluczyka do tej gabloty":grin: Klient po czyms takim moze tylko uśmiechnąć sie pobłażliwie, jednak daje to pewne świadectwo o takim sklepie (bo w tym wypadku nie byla to do konca wina obslugi)

Cytat Zamieszczone przez Fotograf1995 Zobacz posta
Też wolę coś zobaczyć dotknąć no i najważniejsze mieć od razu. W siateczce. Usiąść sobie na przystanku i podotykać pudełko. Cudne
dobre, dobre..:grin: to tak jak z kobietą w ciąży.. Dotykasz brzucha, ale czujesz, że coś pieknego jest w srodku..:grin: