Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Niemiecki "Saturn"

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

A ja widziałem 5D w MM w Centrum Okęcie normalnie na sznureczku do pomacania. i tak powinno być
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    A ja widziałem 5D w MM w Centrum Okęcie normalnie na sznureczku do pomacania. i tak powinno być
    Najlepiej z baterią, kartą (pewnie trzeba by użyć kleju żeby po 2 dniach nie wyszły z jakimś pseudo klientem) i 35L

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Ostatnio w MM Ludwigshafen przy kasie razem z kolorowymi breloczkami i innymi gadżetami stał kosz pełen 5d....
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peie Zobacz posta
    kartą
    Wolałbym mieć możliwość wsadzenia swojej.

Coś już napisał Awatar sitek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Termos Zobacz posta
    Ja widziałem w niejednym MM 5D i 40D... oczywiscie za 'pancerna':wink: szyba, a przy gablocie zawsze sie ktos krecil z obslugi
    W MM w Łodzi także 40, 50, 5, D700, A900, wszystko za pleksi, ale nie ma się co dziwić, ludzie w naszym kraju potrafią przyciski z laptopów pokraść, lub lustro rozwalić w lustrzance (widziałem w Makro, jak w 400d body ktoś ukradł denko i robił lusterko ), to co by było z takimi sprzętami. No można zawsze kilku dresów do ochrony zatrudnić, to by bardziej odstraszało niż kamery:-D.
    Nieważne jaki masz sprzęt, tylko czy potrafisz go właściwie wykorzystać!
    www.fotografialodz.com

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał Gutowski Zobacz posta
    Ostatnio w MM (...) stał kosz pełen 5d....
    Na wagę?:grin:

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Wolałbym mieć możliwość wsadzenia swojej.
    Jeśli już masz własną, to nie powinni robić Ci problemów o jej wsadzenie (bo w koncu jaki pożytek ze "sklepowej"..? No, chyba, że na zasadzie "zrobiles parę zdjęć, to teraz musisz ją kupić":-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sitek Zobacz posta
    No można zawsze kilku dresów do ochrony zatrudnić, to by bardziej odstraszało niż kamery:-D.
    ...oczywiście uczciwych klientów by odstraszało, a towar ginąłby i tak.
    Fotograf platoniczny

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Jeśli już masz własną, to nie powinni robić Ci problemów o jej wsadzenie (bo w koncu jaki pożytek ze "sklepowej"..?
    Jeżeli byłaby przyklejona, to swojej już bym nie wsadził. Pożytek minimalny : można by było przyjść z własnym laptopem i zgrać zdjęcia po USB, ale łatwiejszą opcją jest nie przyklejanie karty :P

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jeżeli byłaby przyklejona, to swojej już bym nie wsadził.
    "Przyklejona"? Ty tak doslownie, czy to metafora jakaś? Mi się coś takiego jeszcze nie przytrafiło. Natomiast genereralnie w lustrach wystawianych na widok publiczny w sklepach typu MM czy Saturn nie ma ani karty, ani baterii.. Pytanie: Po co mi takie coś? żeby zobaczyć, że lustro przenosi obraz z obiektywu do wizjera i jak wygląda zakres 18-55? A wejśc do menu, pogrzebać, sprawdzić intuicyjnoć obsługi itd..? Nawet na matówce nie widać żadnych informacji oprócz rozmieszczenia pól AF, ktore i tak nie sa aktywne.. Kupowanie aparatu na postawie tego "jak mi lezy w łapie" to zdecydowanie za malo.. A wielu klientów tak wlaśnie robi..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peie Zobacz posta
    Najlepiej z baterią, kartą (pewnie trzeba by użyć kleju żeby po 2 dniach nie wyszły z jakimś pseudo klientem) i 35L
    Tutaj była mowa o klejeniu karty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów