A ja widziałem 5D w MM w Centrum Okęcie normalnie na sznureczku do pomacania. i tak powinno być
A ja widziałem 5D w MM w Centrum Okęcie normalnie na sznureczku do pomacania. i tak powinno być
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ostatnio w MM Ludwigshafen przy kasie razem z kolorowymi breloczkami i innymi gadżetami stał kosz pełen 5d....
EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
www.rg-foto.eu
W MM w Łodzi także 40, 50, 5, D700, A900, wszystko za pleksi, ale nie ma się co dziwić, ludzie w naszym kraju potrafią przyciski z laptopów pokraść, lub lustro rozwalić w lustrzance (widziałem w Makro, jak w 400d body ktoś ukradł denko i robił lusterko), to co by było z takimi sprzętami. No można zawsze kilku dresów do ochrony zatrudnić, to by bardziej odstraszało niż kamery:-D.
Nieważne jaki masz sprzęt, tylko czy potrafisz go właściwie wykorzystać!
www.fotografialodz.com
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
"Przyklejona"? Ty tak doslownie, czy to metafora jakaś?Mi się coś takiego jeszcze nie przytrafiło. Natomiast genereralnie w lustrach wystawianych na widok publiczny w sklepach typu MM czy Saturn nie ma ani karty, ani baterii.. Pytanie: Po co mi takie coś?
żeby zobaczyć, że lustro przenosi obraz z obiektywu do wizjera i jak wygląda zakres 18-55? A wejśc do menu, pogrzebać, sprawdzić intuicyjnoć obsługi itd..? Nawet na matówce nie widać żadnych informacji oprócz rozmieszczenia pól AF, ktore i tak nie sa aktywne.. Kupowanie aparatu na postawie tego "jak mi lezy w łapie" to zdecydowanie za malo.. A wielu klientów tak wlaśnie robi..
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.