Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ameryka Poludniowa - plener

Domyślnie Ameryka Poludniowa - plener

Witam,

Chcialabym wybrac sie w przyszlym roku na wyprawe typowo plenerowa do Ameryki Poludniowej.

Najchetniej na Kube, konkretnie na festiwal muzyczny do Santiago de Cuba i w inne okolice El Oriente: na fotografowanie ludzi, miast, przyrody itp.
    Jesli Kuba to termin lipiec 2009, bo festiwal odbywa sie tam w drugiej polowie lipca. Na Kubie bylam juz raz, wiec wiem co i jak.

Jesli inny kraj/ kraje to termin do ustalenia, tak samo jak propozycje dokad i jakiego rodzaju plener. Max moge wyjechac na 3 tygodnie.

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar sluks86
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Milej podróży...
    http://foto-luk.blogspot.com http://lukaszsuchorab.carbonmade.com/

eos30d-kiev60+ 50/1,8 + 18-55is + 580exII + YongNuo YN460II +wiadro filmów

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez travelphotography Zobacz posta
    Witam,

Chcialabym wybrac sie w przyszlym roku na wyprawe typowo plenerowa do Ameryki Poludniowej.

Najchetniej na Kube, konkretnie na festiwal muzyczny do Santiago de Cuba i w inne okolice El Oriente: na fotografowanie ludzi, miast, przyrody itp.
    Jesli Kuba to termin lipiec 2009, bo festiwal odbywa sie tam w drugiej polowie lipca. Na Kubie bylam juz raz, wiec wiem co i jak.

Jesli inny kraj/ kraje to termin do ustalenia, tak samo jak propozycje dokad i jakiego rodzaju plener. Max moge wyjechac na 3 tygodnie.

Pozdrawiam
    Lipiec ale 2010, myślałem nad tym z kuzynem ale dopiero za dwa laat, jeśli będziesz wtedy jechać to z chęcia się podepniemy
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

o kurna a ile kasy trzeb by było przygotowac bo chyba nie mało :/

Początki nałogu Awatar adikPL
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Coś pieknego ''postreetować'' w kubańskim plenerze, ale czas i kasa, czas i kasa Może w przyszłości... dalekiej...
    www.adriankordas.blogspot.com
    -------------------------------
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adino
    o kurna a ile kasy trzeb by było przygotowac bo chyba nie mało :/
    No nie jest to maly koszt... najtanszy bilet rok temu ok. 720 euro.
    Noclegi 20-30$/ 2 os. (chociaz znajomi nocowali tez pod namiotem i na dziko )
    A z innymi wydatkami to mozna kombinowac.

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Lipiec ale 2010, myślałem nad tym z kuzynem ale dopiero za dwa laat, jeśli będziesz wtedy jechać to z chęcia się podepniemy
    Jak nie uda mi sie zebrac ekipy na lipiec 2009 to pewnie wyskocze gdzie indziej i wtedy wypad na Kube przesunie sie na rok nastepny, wiec spoko

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

no to ja na kube nie jade bo kasy bęsdize brak ale gdzieś blizej z chęcia

Domyślnie

No niestety tak bardzo blisko to nie bedzie, bo ja nie mieszkam w Polsce.
    Ale w najblizszym czasie wybieram sie ze znajomymi na czterodniowy plener do Barcelony (na poczatku lutego), wiec jesli ktos chetny to moze dolaczyc.

W maju najprawdopodobniej organizujemy tez 5-dniowy (max tygodniowy) plener w Maroko. Tam juz mozna sie wybrac za calkiem przystepna cene.

Ponadto okolo czerwca wybieramy sie na jednodniowy plener na Farne Islands w polnocnej Anglii na sezon legowy ptakow morskich. Fantastyczna okazja, aby pofocic z bliska kormorany, puffiny, rozne gatunki mew itp. Jesli ktos mieszka w Anglii lub bedzie w okolicach tego terminu to rowniez zapraszam.
    Pare fotek z tegorocznego wypadu na wyspy mozna zobaczyc na mojej stronce: http://www.travel-photography.eu/htm...Islands,33.htm Doskonale tam widac jak blisko mozna podejsc do ptakow i jakie ujecia sa mozliwe.

Zapraszam
    Ostatnio edytowane przez travelphotography ; 10-12-2008 o 01:27

Domyślnie

W sumie to nie takie bardzo drogie.

Moze sie udac kupic bilet z mniej niz 400 euro. Jesli ktos jest chetny to zapraszam, wyprawa zaczyna sie krystalizowac: 2 tygodnie w drugiej polowie lipca.

Uprawnienia umieszczania postów