1,2,7 i 9 - po prostu coś pięknego.
1,2,7 i 9 - po prostu coś pięknego.
Dzieki za odwiedziny ,DonBolano jak to naczarowales co zawalilem???
pozdrowienia......
Canon 10D Sigma 15-30 Tamron 28-75
OK. dzieki i pozdrawiam...:-D
1. Zdjęcie traktuję jako piękny dokument wejścia.. Garatuluję! Chciałabym to choć raz zobaczyć na własne oczy.
2. Bardzo urokliwe, szkoda że nie uniknąłeś przepaleń i to w miejscu, gdzie wzrok ląduje na wstępie...
3. Surowość i światło - bardzo takie zdjęcia lubię
4. Fajne! Odjazd w niebytŚwietnie oddaje potęgę gór i kruchość człowieka z jego zabawkami
5. Acha - to 2
6. Ech, czemu obciąłeś tak dużo góry? Bezkres chmur - świetny!
7. Ładne światło i kolorystyka, ale... nie ma satysfakcjonującego motywu. Jeżeli to miał być znak - jest za mały, przez to przesłanie nieczytelne. O ile zamierzałeś przesyłać rzecz jasna
8. Pięknie, fajne rytmy na górach i chmurach, ale brak motywu.
9. Najbardziej mi się podoba z całej serii, góra na pierwszym, planie ładnie naświetlona, nieco tylko mi wadzą te przepalenia na niebie, bo ja generalnie na przepalenia cięta jestem, ale mniej niż poprzednio, bo nie dotyczą motywu.
10. Ech.. sport, który mi zawsze bardzo imponował, jako gatunkowi zasadniczo przyziemno-bagiennemuFajnie pokazane.
Bardzo chętnie będę zaglądać - podoba mi się.
dzieki za odwiedziny i komentarze...Ewo z Olsztyna wpadaj i wytykaj wszystkie bledy bo jak bedziemy sobie slodzic to jeszcze uwierzymy ze robimy dobre fotycenie twoje komentarze oj brakuje takich ludzi na tym forum ....
pozdrawiam...........![]()
uf.... niesamowite. Surowość zimy na szczycie, na którym byłem latem, zwaliła mnie z krzesła.