Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: jeszcze ebay com-pomocy

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Unhappy jeszcze ebay com-pomocy

Witam i mam pytanie.Otwierajac strone na ebay com wpisalem haslo canon 100-400 L.Wyswietlilo mi kilka obiektywow i ich cena oscylowala w granicach 1000-1100 dol.Moje pytanie:czy majac kogos w USA i licytujac ten obiektyw do wygranej licytacji dodaje ewentualny koszt przesylki na wskazany adres w USA czy musze sie liczyc jeszcze z jakimis dodatkowymi oplatami?Dlaczego te obiektywy w Polsce kosztuja ok 5500 zl.Skad tak wielka roznica.Pozdrawiam Slonka.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Clo, vat... Taniej bys chcial jak w stanach kupic? Eeeee... Za dobrze by bylo

Jesli sprzedajacy to nie sklep w tym samym stanie w ktorym kupujacy nic poza przesylka nie doliczasz. Ewentualnie oplata dolara czy dwa za money order i wysylke jesli nie placisz paypalem.
    ...

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap
    Witam i mam pytanie.Otwierajac strone na ebay com wpisalem haslo canon 100-400 L.Wyswietlilo mi kilka obiektywow i ich cena oscylowala w granicach 1000-1100 dol. (...) Dlaczego te obiektywy w Polsce kosztuja ok 5500 zl.Skad tak wielka roznica.
    Mozna w Polsce kupic to szklo taniej ale przede wszystkim nie widze nowego na eBay za taka kwote jak mowisz. Masz gdzies linka do aukcji gdzie takie szklo nowe zostalo sprzedane za $1000-$1100.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Mozna w Polsce kupic to szklo taniej ale przede wszystkim nie widze nowego na eBay za taka kwote jak mowisz. .
    Też się interesuję zakupem takiego szkła, przy okazji, za ile można w Polsce kupić takiego nowego canona 100-400 L ?

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Smile jeszcze ebay com

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    Mozna w Polsce kupic to szklo taniej ale przede wszystkim nie widze nowego na eBay za taka kwote jak mowisz. Masz gdzies linka do aukcji gdzie takie szklo nowe zostalo sprzedane za $1000-$1100.

Pozdrawiam
    Coronado
    NIe pisalem ze za 1000-1100 dol.mozna kupic nowe.Moze sie myle ale dla mnie ebay com to odpowiednik naszego Allegro.Jezeli chcesz to zobacz www.Ekspresskameras.com tam Canon 100-400 L is jest za 1249 dol.Nnie znam angielskiego a mojego tlumacza ( corka ) nie ma ale chyba nic nie pokrecilem.Pozdrawiam Slonka
    Ps.Popros KuchatKa o pomoc w sprawdzeniu tego adresu Czesc

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonkaap
    Jezeli chcesz to zobacz www.Ekspresskameras.com tam Canon 100-400 L is jest za 1249 dol.Nnie znam angielskiego a mojego tlumacza ( corka ) nie ma ale chyba nic nie pokrecilem.
    Jezeli to chodzi o expresscameras.com to radze taki sklep omijac z bardzo daleka. Cena na stronie zawsze bedzie atrakcyjna ale to jest jak kupowanie samochodu, do ktorego pozniej trzeba dokupic kola, kierownice, drzwi i silnik. Jak cos chcesz w USA kupowac to polecam najpierw sprawdzic sklep na stronie resellerratings.com - expresscameras ma tam notowania chyba najnizsze z mozliwych a komentarze ludzi sa jednoznaczne.

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Question jeszcze ebay com

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    Jezeli to chodzi o expresscameras.com to radze taki sklep omijac z bardzo daleka. .

Pozdrawiam
    Coronado
    Serdecznie dziekuje za ostrzezenie,myslalem ze oni tam tacy uczciwi a okazuje sie ze robia wieksze szwindle jak my.Co do kupna canona 100-400 to bardziej przygladam sie tym na ebay-u.Mysle ze tam chyba uczciwiej.Co sadzicie? Pozdrawiam Slonka.

Uprawnienia umieszczania postów