Jeśli można zrobić takiego battla "wstecz", to spoko. Wiem, że jeszcze co najmniej jeden użytkownik z forum robił na demonstracji zdjęcia.
A jak nie będzie chętnych to wieczorem wrzucę tu co nieco![]()
Jeśli można zrobić takiego battla "wstecz", to spoko. Wiem, że jeszcze co najmniej jeden użytkownik z forum robił na demonstracji zdjęcia.
A jak nie będzie chętnych to wieczorem wrzucę tu co nieco![]()
wydaje mi się że skoro nie publikowane foty to jak najbardziej - kwestia umówienia się i zaaprobowania - zresztą bywały już takie battle kiedyś - w razie czego jestem na tak - a jeśli do wieczora nikt więcej się nie dołączy to wklejamy tu![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
hej, byłem tam, pstryknąłem kilka dla zasady - przyznam, że jak dla mnie impreza bez klimatuZbyt piknikowa atmosfera, przez chwilę miałem wrażenie, że to wręcz wiec poparcia dla konferencji. Pamiętam protest pod konsulatem USA kiedy wybuchła
druga wojna w Iraku - palenie flag, znicze...
e ... ja się fajnie bawiłem![]()
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
Byłem, zrobiłem trochę fotek, ale nic specjalnego. Mogę parę umieścić.
A co do demonstracji to oczekiwałem czegoś mocniejszego... np. jakiejś rozróby, interwencji policji itp.Może za dużo obcokrajowców było...
system EOS
Można zrobić battle. Chociaż spróbuję, bo nigdy nie brałem udziału. Chociaż myślę, że jak obiektyw kit, to zdjęcia też... kit. :P także ewentualnie mogę zrobić tłum w battle.![]()
To co? Są chętni na battle? 5-10 dowolnych zdjęć do piątku?
ok ja się piszę![]()
flickr
Ustawka w odpowiednim dziale już jest.