6.12.2008 - godz.12.00 Plac Wolności - ktoś się wybiera? Chyba warto będzie
http://cia.bzzz.net/protest_przeciw_...nia_w_poznaniu
6.12.2008 - godz.12.00 Plac Wolności - ktoś się wybiera? Chyba warto będzie
http://cia.bzzz.net/protest_przeciw_...nia_w_poznaniu
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
Szlag by trafił tych anarchistów!
Dlaczego muszą robić rozpierduchę akurat wtedy, kiedy nie ma mnie w mieście?
Szkoda, kurde, może być zacnie. Zwłaszcza jak tych kilka tysięcy policjantów weźmie się za pacyfikację. Tyle ujęć, kurde.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
wybieramy się z dobosch-kiem- jak coś sensownego ustrzelę to podepnę
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
sie przejdę zobaczyć co tam sie bedzie działo..
Ooo.. Wpadne na impreze.![]()
może się gdzieś spikniemy przed imprezą ? a potem afterparty ? hę? przy okazji może kogoś wreszcie poznam z Canon-Board![]()
ja jestem za, tylko do 17 musze byc w domu, na 19 do opery idę
hej - i jak komuś udało się być? może nawet coś pstryknąć? - jeśli tak to może mały battle zrobimy 3-5 fotek?- canonierów widziałem dziesiątki ... być może nawet kogoś od nas
tak tylko pytam - i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez jarq. ; 08-12-2008 o 02:18
flickr
Właśnie też chciałem się pytać, bo coś głucho się w temacie zrobiło a w Poznaniu troszkę forumowiczów mieszka
Ja, choć nie do końca byłem pewien czy się wybiorę, ze względu na trochę inne plany na sobotnie południe, to - przekonany przez kumpla - poszedłem. Canonierów od groma było... i to z różnych stron świata. Co nieco też udało mi się pstryknąć - oczywiście.
Zastanawiałem się tylko: czy tutaj wrzucamy zdjęcia?
to zależy czy robimy batla czy nie
- jeśli nie - to spoko - miejsce jak najlepsze do podsumowania fotkami
![]()
flickr