Mam pytanie odnoście gripa i zdjęć pionowych. Już nie pamiętam czym się steruje z poziomu gripa i jego kółka nastaw ale czy drugą wartość w przypadku manuala trzeba ustawiać z poziomu body i wielgachnego kółeczka?
Mam pytanie odnoście gripa i zdjęć pionowych. Już nie pamiętam czym się steruje z poziomu gripa i jego kółka nastaw ale czy drugą wartość w przypadku manuala trzeba ustawiać z poziomu body i wielgachnego kółeczka?
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dla mni grip w 5D oraz mkII to również "trud i znój". Czuję się, jakbym trzymał dwucalową, lekko oheblowaną deskę, ale jakoś sięgam do kółka (zaznaczam, że z racji kształtu, nie posiadam gripa na własność). Kiedyś myślałem o modyfikacji kształtu tego gripa i dałoby się, tak, żeby ułatwić zycie uzytkownikowi. Niestety, nie mam dostępu do maszyny CNC, która wyskrobałaby mi coś takiego z kawałka aluminium.
Jakby go jednak nie usprawnić, przeniesienie kółka wydaje mi się jeszcze mniej funkcjonalne.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
DING3-Proffessional-Small-Hand-Grips for 5d mark II!