Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Jak przyjdzie zrob zdjecie i sprawdz. Np. takie proste foto (idealne do sprawdzenia). I daj kilka filllight na zacionionym miejscu.
    Ja na tym zęby zjadłem (niestety), to tez był powód dlaczego na samym początku nie kupiłem 5D tylko A900 który cienie ma idealnie czyste, ale teraz potrzebuje tez pudło do video.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic2 Zobacz posta
    Ja na tym zęby zjadłem (niestety), to tez był powód dlaczego na samym początku nie kupiłem 5D tylko A900 który cienie ma idealnie czyste, ale teraz potrzebuje tez pudło do video.
    To musisz ostro wyciagac cienie?

Szukalem jakiegos zdjecia n a ISO 100, takie moocno kontrastowe,
    znalazlem i mocno powociagalem cienie. Dwa efekty LR2.6 i DPP najnowsze (efekty sa inna, bo ja na DPP nie znam sie wogole..)

To jest przyklad chyba mojego ekstremum wyciagania. Nigdy tak nie robilem, a zdjecia nawet jesli byly wyciagane to nigdy nie mialem problemow z taka kiszka, zwyczajnie nie mialem potrzeby siegac AZ TAK w glebokow cienie. Normalne, typowe cienie nie maja u mnie czegos takiego.

org pelna klatka
    lr
    dpp
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Moje 20D ma to samo... To chyba norma jak czytam, albo bywaja 5D2 majace niebo gorsze efekty.. Jak pisalem - typowe cienie nie maja tego, ale mowa o typowych, a nie ciemnosci egipskie, ktorych nie ruszam.
    Ostatnio edytowane przez siudym ; 17-11-2010 o 14:41 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów